Skip to content
World Class România Logo
  • Alătură-te acum
  • Zona membrilor
  • Cluburi
  • Group Fitness
  • Antrenori personali
  • Online
  • Copii
  • Înot
  • Abonamente
  • Corporate
  • Cariere
  • Revistă
  • Alătură-te acum
  • Zona membrilor
  • Cluburi
  • Group Fitness
  • Antrenori personali
  • Online
  • Copii
  • Înot
  • Abonamente
  • Corporate
  • Cariere
  • Revistă

REVISTĂ

  • Fitness
  • Nutriție
  • Sănătate
  • Copii
  • Lifestyle
  • Știri
Meniu
  • Fitness
  • Nutriție
  • Sănătate
  • Copii
  • Lifestyle
  • Știri

Plant based diet – ziua II

joi, octombrie 31, 2019
|
scris de World Class Romania

Meniul pe care ți-l propun în această săptămână este absolut delicios. Mai mult, de la micul dejun și până la gustare, toate preparatele sunt o alegere excelentă pentru siluetă. Eu am făcut o pasiune pentru gustare. Încearc-o și vei înțelege de ce.

Mic Dejun: Avocado pe pâine

Mic Dejun: Avocado pe paine

Ingrediente (pentru două porții)
4 felii de pâine integrală
2 avocado proaspeți
Sucul de la o lămâie
2 lingurițe de fulgi de chilli

Mod de preparare:
Prăjește pâinea. Taie avocado-ul în fâții subțiri și pune-le pe feliile de pâine. Adaugă suc de lămâie și fulgi de chilli, după gust.

Prânz: Mâncare de linte roșie cu morcovi și lapte de cocos

Cina: Risotto cu sparanghel

Ingrediente (pentru 4-6 porții)
3 linguri de ulei de măsline
2 cepe roșii, de mărime medie
O cană de linte roșie
3 morcovi de mărime medie, descojiți și tăiați în bucăți mari
400 ml lapte de cocos
O foaie de dafin
3 căței de usturoi pisați
Ghimbir măcinat (o linguriță)
1 lingură de curry (iute, de preferință)
50 grame de coriandru tocat

Mod de preparare
1. Rumenește ceapa în două linguri de ulei de măsline; ține-o pe aragaz până când capătă o tentă aurie. Adaugă patru căni de apă, morcovii, lintea, laptele de cocos, o linguriță de sare de mare și foaia de dafin. Acoperă cu un capac și, după ce dau o dată în clocot, lasă-le la fiert 20 minute, la foc mic, până se când lintea se înmoaie.
2. Între timp, într-o tigaie mică, pune o lingură de ulei de măsline la încins. Adaugă usturoiul, ghimbirul, pudra de curry și coriandrul. Călește-le aproximativ două minute și adaugă-le în mâncare.
3. Scoate foaia de dafin din vasul de pe foc. Mixează cu blenderul compoziția obținută, până capătă o consistență cremoasă. Se servește fierbinte, cu un strop de lămâie deasupra, pentru prospețime.

Cină: Risotto cu sparanghel

Ingrediente (pentru 4-6 porții)Eu l-am încercat pe cel de la E3 by entourage. A fost foarte fresh și gustos, dar îți propun o rețetă similară pentru acasă:

400 grame de sparanghel curățat
330 grame de orez brun
1,3 litri de supă de legume
O ceapă
6-7 linguri ulei de măsline
O legătură de pătrunjel proaspat
Piper și sare, după gust

Mod de preparare
1. Fierbe, timp de 10 minute, sparanghelul curățat și tăiat bastonașe. Între timp, pune pe foc un vas cu supa de legume.
2. Rumenește puțin ceapa într-o tigaie și adaugă orezul.
3. Scurge sparanghelul și pune-l peste orez. Adaugă câte un polonic din supa de legume până este absorbită și orezul fiert complet.

Budinca Psyllium

Gustare guilt-free

A fost aceeași budincă de Psyllium, ca în ziua 1.

Foto: fitforfashion.ro

Tag-uri:
Dietă, Energie, Fitness, Nutriţie, Sală, Training, World Class
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

INSTAGRAMS
by @worldclassromania

Descarcă

APLICAȚIA WORLD CLASS

Facebook-f Instagram Linkedin Youtube

Întregul conținut al acestui website este proprietatea World Class România. Orice utilizare în scop personal sau comercial fără aprobarea noastră este interzisă.

PAGINI
  • Alătură-te acum
  • Benefit Club
  • Log in
  • Știri
  • Cariere
  • Parteneri
  • Regulament cluburi
  • Proceduri și politici operaționale
  • Regulament intern de funcționare
  • Drepturi conform reglementărilor GDPR
  • Setările tale de comunicare
  • Termeni și condiții
  • Termeni si condiții online
  • Termeni si condiții antrenori personali
CLUBURI
  • București
  • Cluj
  • Timișoara
  • Iași
  • Ploiești
  • Constanța
  • Brașov
Page load link
World Class România
devino membru