alătură-te acum!


Sunt de acord cu Termenii și Condițiile


I agree to the Terms and Conditions

PROGRAM de Grup Fitness!
Aproape de casă sau de birou – alege clubul în care ajungi cel mai ușor, verifică programul de antrenamente de grup și include-ți antrenamentul în rutina zilnică. Ai ședințe aproape zilnic la birou. De ce nu ai avea și un antrenament pe agenda zilei?
Pentru participarea la o clasă, trebuie să îți faci rezervare. Apasă butonul REZERVĂ şi completează formularul de rezervare. În urma efectuării rezervării vei primi un e-mail de confirmare cu detaliile rezervării şi cu link-ul pentru anularea participării, dacă e cazul.
Alege clubul
*Rezervările online se pot realiza în intervalul orar cuprins între maximum 26 de ore și minimum 60 de minute înainte de începerea clasei.
Poti consulta regulile de grup fitness aici.
  • Cycling
  • Aerobic
  • Înot

 

 

INSPIRAȚIE PENTRU TOATA LUMEA

Odată intrat în lumea World Class, ai acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenamente, create de Les Mills și experții World Class, predate de peste 350 de antrenori certificați internațional.

Orice obiectiv ai avea, noi suntem aici pentru a-l îndeplini. Fie că vrei să alergi primul tău maraton, să înveți să dansezi mai bine, să te remodelezi sau, pur și simplu, să te relaxezi după o zi stresantă, antrenamentele de grup de la World Class te vor ajuta să redefinești sportul și mersul la sală.

NOUTĂŢI ŞI EVENIMENTE

Descoperă cele mai noi știri despre lumea WorldClass. Alege orașul tău :

Alege orașul