World Class România ajunge la 50.000 de membri prin intermediul celor 30 de cluburi de fitness deschise la nivel național

Data postării: 2017-03-01

București, 16 februarie 2017 – World Class România, lider pe piața locală de health&fitness, anunță creșterea cu 70% a numărului de membri, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016, și numără în prezent peste 50.000 de membri. Această creștere este rezultatul eforturilor susținute de marketing și vânzări, cât și ale extinderii rețelei World Class la 30 de cluburi de fitness în București și în orașele principale din țară. Toate aceste acțiuni urmăresc respectarea misiunii companiei de a promova un stil de viață sănătos și de a motiva oamenii să fie mai activi, mai des.

 

La sfârșitul anului 2016, compania a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro, cu o creștere de 15% comparativ cu anul precedent, păstrând linia de profitabilitate. În același an, World Class România a investit mai mult de cinci milioane de euro în inaugurarea a trei cluburi noi și modernizarea a nouă centre de fitness dintre cele existente. Tot anul trecut, compania a achiziționat Club Moving, extinzând astfel portofoliul de cluburi și ajungând la un total de 31 de centre de health&fitness în România. Cei 50.000 de membri activi au acces la servicii health&fitness la cele mai înalte standarde: 560 de instructori de top, peste 60.000 de programe și clase de fitness anual, 20 de piscine și peste 48.000 metri pătrați destinați experienței wellness la nivel de excelență.

 

„Suntem onorați că am câștigat încrederea a 50.000 de membri care au ales rețeaua noastră de cluburi de health&fitness pentru a duce o viață activă. Mai mult decât atât, 2017 este anul care va avea un rol important în demersurile noastre de a educa și inspira cât mai mulți oameni să trăiască sănătos și să fie mai activi, mai des. Cuvintele-cheie ale acestui an sunt Fii sănătos – îndemnul nostru de a îmbunătăți stilul de viață al românilor. Suntem încrezători în piața locală de fitness și cu siguranță vedem o evoluție în ceea ce privește gradul de conștientizare al oamenilor asupra unui stil de viață sănătos. World Class oferă cele mai bune servicii și cel mai înalt nivel de expertiză la nivel de instructori, facilități și programe de fitness, pentru ca membrii noștri să poată beneficia de cel mai bun mediu de health&fitness din România“, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

 

În anul 2017, compania se va concentra pe consolidarea rezultatelor înregistrate în anul precedent și estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10%.

 

***

 

Despre World Class România

 

World Class România este lider de piaţă în industria de health&fitness autohtonă și numără în prezent 31 de centre în toată țara și peste 50.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generație și programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume.

 

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesați: www.worldclass.ro și www.facebook.com/worldclass.romania.

 

World Class România oferă și un nou concept de club de fitness și lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, într-un cadru intim și exclusivist.

 

Resource Partners este acționarul majoritar al World Class România. Fondul de investiții cu capital privat, susținut de investitori instituționali, se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România și alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea și susținerea, prin experiența pe care o oferă, a companiilor cu creștere rapidă și cu o echipă puternică de management.

 

Contact de presă:

Larisa Anghel / Account Coordinator Oxygen / larisa@oxygenpr.ro / 0725.583.755