Interval Cycling Madness @ World Class Downtown

Data postării: 2017-02-24

Iubești antrenamentele cardio iar cyclingul e printre preferatele tale? Atunci nu trebuie să ratezi întâlnirea cu un adevărat Viking al pedalatului, Michael Sommer.

 

Mad Mike, antrenorul danez renumit pentru cele mai populare clase de cycling ținute în Polonia, Cehia, Ungaria și Cipru vine la World Class Downtown! Joi, 2 martie, de la ora 20:10, pregătește-te să-ți ții pulsul ridicat pentru 50 de minute de Interval Cycling și un antrenament incendiar, care-ți va solicita toată musculatura corpului.

 

Vei da din pedale în ritmul dictat de muzica antrenantă, în timp ce îți testezi rezistenţa şi forţa, îți vei duce heart rate-ul la 85% din capacitate și… vei dori mai mult! Pentru că asta reușește Mad Mike – te face să-ți împingi limitele, să-ți simți picioarele în flăcări și să-ți placă la nebunie!

 

Rezervările se fac începând cu 26 de ore în avans, online members.worldclass.ro, la recepția clubului sau telefonic: +40 213 131 104

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).