Sărbătorește Ziua Femeii @ World Class

Data postării: 2017-03-02

Miercuri, pe 8 Martie, împărțim zâmbete, flori și super-puteri tuturor femeilor. Pentru că este ziua ta, ți-am pregătit un eveniment special. Ladies Open House te așteaptă cu evaluări corporale, clase cu tematică, antrenamente speciale și multe premii, pentru toate doamnele și domnișoarele energice. active, puternice.

Acordă-ți un moment doar pentru tine și vino să te încarci cu energie molipsitoare. La final, lasă-te suprinsă de super-puterile descoperite la sală!

Fie că faci sau nu sport, ia pe cineva drag cu tine, alege un club World Class din apropierea voastră și hai să sărbătorim această zi specială cu multă mișcare și voie bună.

Pentru femei,intrarea este liberă pe tot parcursul zilei*.

Dacă vă plac orele de group fitness, verificați orarul de group fitness și descoperiți clasele speciale, marcate cu ”Ladies First”. Iar dacă simțiți nevoia unui boost de forță și încredere, nu trebuie să ratați antrenamentele din sală, între 17:00 și 20:00, create special de antrenorii personali pentru Ziua Femeii.

 

Te așteptăm cu premii, gustări, invitați speciali și multe zâmbete!

 

Mai mult, în World Class Downtown și World Class Promenada, Philips ţi-a pregătit un beauty corner unde te poți răsfăța cu o transformare de look sau un refresh. Orice vei dori, experţii Philips vor fi acolo pentru tine. Iar la final, te așteaptă premii surpriză și vouchere cadou.

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului unde vrei să te antrenezi, dacă nu ești client World Class.

Pentru antrenamentele din sală rezervările se fac la recepția clubului.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

 

*Intrarea este liberă în toate cluburile World Class, cu excepția W Charles de Gaulle și W Le Club.

Invitații vor avea acces în clubul din categoria căruia face parte abonamentul membrului care îl însoțește.