World Class AFI Cotroceni se upgradează pentru tine!

Data postării: 2017-07-20

Pentru că vrem să-ți oferim servicii la cele mai înalte standarde și să trăiești experiența World Class la superlativ, facem în mod constant schimbări, upgradăm și modernizăm pentru tine cluburile din rețea.  

Din septembrie, World Class AFI Cotroceni te așteaptă să te antrenezi într-un spațiu complet renovat și updatat cu cele mai inovatoare și mai moderne echipamente și facilități.

Pe toată durata verii, schimbările se vor implementa treptat, gradual, astfel încât să-ți oferim cele mai bune condiții de antrenament chiar și pe perioada procesului de rebranduire a clubului.

De la îmbunătățirea serviciilor, alinierea programelor de group fitness, introducerea de clase noi, concepte Les Mills și până la renovarea și reamenajarea unor zone ale clubului, așteaptă-te la un spațiu complet nou, care te va surprinde la fiecare pas.

În zona de greutăți libere, unde vor fi montate podele noi, îți vei putea desfășura cele mai eficiente antrenamente, iar zona de crosstraining te așteaptă cu cele mai variate accesorii. De asemenea, vei găsi echipamente și accesorii noi și în studiourile de aerobic și de cycling, iar zona recepției te va întâmpina cu un design fresh, cool, vibrant.

Tot din toamnă, te vei bucura de o și mai mare varietate a claselor de group fitness, odată cu noul orar, disponibil pe website-ul World Class.

Profită de beneficiile pe care ți le oferă cea mai mare rețea de centre fitness din România și pregătește-te să trăiești experiența health&fitness la cel mai înalt nivel!

 

World Class AFI Cotroceni este inclus în categoria de abonamente Bronze. Abonamentele la fostul club Pure Health & Fitness, care sunt încă active, devin locale (categoria Basic), oferind acces doar la World Class AFI Cotroceni, membrii având opțiunea de upgrade la oricare dintre nivelurile superioare.

Clubul este deschis zilnic, în intervalul orar 06:00-23:00, de luni până vineri, și între orele 08:00-22:00, sâmbăta și duminica.

Pentru mai multe detalii sau în caz că ai întrebări, te rugăm să te adresezi colegilor noștri de la recepția World Class AFI Cotroceni.