Beneficiază de o analiză corporală gratuită @ World Class Ploiești

Data postării: 2017-07-20

Îți dorești să știi cu precizie ce se întâmplă cu corpul tău atunci când iei sau pierzi în greutate, cât este de hidratat și ce vârstă metabolică are cu adevărat? Vrei să știi cum să dai jos doar grăsime și să adaugi masă musculară? Află răspunsul la toate aceste întrebări cu ajutorul cântarului Tanita!

 

În perioada 24 iulie – 7 august, vino în AFI Ploiești, la intrarea Iris și beneficiezi de o evaluare corporală gratuită, realizată de antrenorii personali World Class Ploiești!

Analiza corporală completă durează 30 de minute, iar rezultatele sunt procesate de către aparat și explicate în detaliu de către antrenorii personali. De luni până vineri, în intervalul 12:00-14:00, te așteptăm în AFI Ploiești să afli de la ei tot ce ai nevoie pentru a începe să te antrenezi eficient.

 

Vei ști cu precizie:

– greutatea și masa musculară totală;

– procentul de grăsime corporală;

– indicele de masă corporală (BMI);

– indicele şi rata grăsimii viscerale (grăsimea de pe organe);

– procentul de hidratare din corp;

– densitatea osoasă;

– rata metabolismului bazal şi vârsta metabolică.

 

În urma acestei evaluări, vei beneficia de sfaturi și îndrumare despre cum poți începe să trăiești sănătos.

La World Class Ploiești găsești tot timpul un antrenor personal dedicat nevoilor tale de antrenament. Fie că vrei să slăbești, să creşti în masă musculară, să capeți rezistență fizică sau să te recuperezi după o accidentare – antrenorii noștri te pot ajuta. Fiecare dintre ei deține multiple certificări, dobândite pe plan local și internațional, iar specializările lor cuprind o arie largă de metode și programe de antrenament – de la hipertrofie musculară, antrenament funcțional, kinetoterapie, masaj somatic sau nutriție – totul pentru ca tu să ai de unde alege și să te antrenezi alături de cei mai buni!

 

Vino să beneficiezi de expertiză și motivare și să alegi antrenamentele potrivite condiției tale fizice, cu ajutorului Tanita body Analyzer și al antrenorilor personali din World Class Ploiești!