Ești angajat în cadrul unei companii? Profită de cel mai avantajos program Easy Corporate!

Data postării: 2017-07-31

Atunci când ești motivat să-ți transformi stilul de viață, ultimul lucru de care ai nevoie este să pierzi timpul cu documentația administrativă specifică. Ce-ai zice însă dacă ai putea să te antrenezi imediat ce ți-ai propus să devii mai activ?

Fără contracte și alte obligații, rapid, ușor de folosit – descoperă cel mai nou produs World Class pentru companii – Easy corporate – care îți oferă acces în cea mai mare comunitate de fitness din țară în cel mai scurt timp posibil!

 

Ce este programul Easy Corporate?

Soluție rapidă și ușor de folosit, care nu necesită contractare, oferind în același timp acces la platforma online World Class Corporate, cu opțiunea de plată lunară și multe alte beneficii.

Ce companii se pot înscrie pentru Easy Corporate? Care sunt condițiile?

Programul Easy Corporate oferă acces angajaților unei companii la platforma online World Class Corporate, în funcție de dimensiunea companiei, fără a implica încheierea unui contract între cele două părți. Singura condiție este că angajatul trebuie să se logheze folosind adresa de e-mail a companiei.

Care sunt metodele de plată?

Un angajat își poate achiziționa abonamentul lunar, folosind un card de debit sau de credit, prin intermediul platformei securizate corporate.

Când poți începe?

Odată îndeplinite condițiile, accesul la Easy Corporate este disponibil în cel mult trei zile lucrătoare. Condițiile sunt specificate în cadrul platformei online World Class Corporate.

 

Pentru mai multe informații, adresează-te departamentului Corporate la adresa easy-corporate@worldclass.ro și pregătește-te de antrenamente!