Rămas bun, George

Data postării: 2018-01-16

Astăzi ne despărțim de un coleg drag, care a fost alături de noi mulți ani. Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente, iar durerea este imensă. George a fost unul dintre cei mai iubiți instructori de cycling. Genul de instructor care te determina să vrei să fii mai sănătos, să ai grijă de tine și să devii mai puternic în fiecare zi.

 

În 2015, George a fost diagnosticat cu cancer testicular. Timp de 2 ani, a fost un luptător. Pentru viața lui mai ales. Deseori spunea că nu are cum să nu lupte până la capăt, cu toate puterile, așa cum făceau și clienții lui – pedalau până la sfârșitul orei, chiar și când credeau că nu mai pot. Era o plăcere să fii aproape de el, deoarece avea o poftă de viață molipsitoare.

 

De astăzi, George va rămâne în sufletul nostru ca un stâlp de inspirație și de motivație. Și-a pus amprenta în toate discuțiile purtate cu colegii, în toate antrenamentele pe care le-a susținut, în toate prieteniile pe care le-a legat de-a lungul timpului. Mulți dintre cei care l-au cunoscut au rămas cu sfaturile lui valoroase, devenind mai puternici și mai motivați pentru a se bucura de un stil de viață sănătos.

 

Condoleanțe familiei, suntem aproape și sperăm să poată depăși cât mai ușor acest moment de cumpănă.

 

Cei care doresc să-și ia rămas bun, o pot face mâine (12:00-19:00) și joi (de la deschidere până la 12:00), la Biserica Șerban Vodă, din Șos Giurgiului, Intersecția cu Toporaș.

 

Rămas bun, George!

Echipa World Class România