Programele Les Mills vin în World Class Iași

Data postării: 2016-09-19

Din 19 septembrie, în programul de group fitness ai noi antrenamente în exclusivitate. Pregătește-te să fii mai în formă ca niciodată.

 Două dintre programele Les Mills, cel mai mare furnizor de servicii de fitness din lume, vin în clubul tău. Astfel, BODYPUMP™ și CXWORX™ vor fi introduse în programele de group fitness începând cu 19 septembrie.

 BODYPUMP™ – alege-l pentru o remodelare completă

Fie că abia ai început să mergi la sală sau faci mișcare de ceva timp, BODYPUMP este un antrenament care te va ajuta să obții rezultate mai rapid ca niciodată. Este un full body workout, cu un efect puternic de ardere a grăsimilor, care îmbunătățește condiția fizică, crește forța musculară și rezistența. Pe tot parcursul antrenamentului vei lucra cu diferite tipuri de greutăți – pe care le poți crește odată ce te obișnuiești cu mișcările. Mai mult, ai incluse doar exerciții de bază – genuflexiuni, fandări, flotări, ramat etc. – totul pentru ca tu să lucrezi cât mai corect și eficient. Programul se bazează pe creșterea numărului de repetări și are un rol vizibil în sculptarea uniformă și eficientă a musculaturii întregului corp.

 CXWORX™ – definește-ți abdomenul

Pe lângă tonusul pentru musculatura abdominală, CXWORX te va ajuta să scapi de durerile de spate și să îți îmbunătățești postura. În doar 30 de minute vei reuși să îți depășești limitele. Cu ajutorul benzilor elastice special create pentru această clasă și cu greutatea propriului corp, ai parte de un antrenament cu o coregrafie prestabilită, care îți va lucra toți mușchii corpului, indiferent de nivelul condiției tale fizice.