Testează gratuit clasele Les Mills @World Class Pitești

Data postării: 2016-09-19

Din 22 septembrie și până la final de octombrie, ai clase speciale în clubul tău. Te vei antrena alături de cei mai buni experți în domeniu și vei descoperi unele dintre cele mai eficiente antrenamente din lume: clasele Les Mills.

 Programele LES MILLS™, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume, au schimbat stilul de viață a milioane de oameni. În România, World Class este partener principal Les Mills, iar începând din 22 septembrie, cei mai buni antrenori vor veni la tine în oraș ca să-ți predea patru dintre aceste super programe.

LES MILLS™  înseamnă exerciții cardio, de forță, izometrice, mișcări rapide, ritm intens, energie, o super muzică care nu te lasă să stai nicio secundă să stai și super distracție – toate te vor duce către rezultate mai rapide, calorii arse mai ușor, musculatura tonifiată și o stare generală de bine.

Program superclase Les Mills

22 septembrie – Body Pump 99 + CXWORX 24 cu Peter Ambjorn
29 septembrie – Body Combat 69 + CXWORX 24 cu Cristina Kiki Constantinescu
06 octombrie  – Body Pump 99 + CXWORX 24 cu Anca Bucur
13 octombrie  – Body Pump 99 + GRIT Strength cu Alexandra Anastasiu
20 octombrie  – Body Pump 99 + CXWORX 24 cu Andreea Pavel
27 octombrie  – Body Pump 99 + GRIT Strength cu Iulian Panait

 Rezervările se fac online, începând de luni, 19 septembrie, ora 22:00, online sau la recepția clubului (0758 555 565). Poți aduce gratuit un invitat, dar în acest caz trebuie să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon); procedeaza la fel si daca nu esti membru World Class.

Cunoaște-i pe cei care te vor antrena

Peter Ambjorn

De 20 de ani, Peter Ambjorn, General Group Fitness Manager World Class Romania și World Class Serbia, este unul dintre principalii pioni ai fitness-ului în România. A fost responsabil de construirea primului club World Class și de atunci s-a ocupat de mai multe aspecte ale dezvoltării acestui brand. Este omul din spatele dezvoltării programelor Les Mills în România, iar în prezent coordonează una din cele mai mari echipe de Instructori din Europa.

Cristina Kiki Constantinescu

Cu patru ani în urmă Kiki a devenit primul Presenter Internațional din România, de asemenea, singurul presenter român, care a făcut parte din Grupul Internațional de presenteri ai FIF-ului (Federatia Italiana de Fitness), două sezoane la rând. Anul acesta a câștigat locul 3 în finala One Live Stockholm 2016, unde au participat cei mai buni instructori Les Mills din lume.

Anca Bucur

Anca este o zâmbăreață care scrie istorie în fitness-ul românesc. Este de patru ori Miss Fitness Univers, dar și câștigătoare a altor numeroase competiții naționale și internaționale. Este un exemplu și o inspirație pentru mulți instructori, profesioniști, iubitori de fitness, sportivi și oameni din afara acestui domeniu. A fost de asemenea finalistă în competiția Les Mills Superstar  în 2015.

Alexandra Anastasiu

Alexandra a cochetat cu sportul încă din copilările. S-a bucurat de o frumoasă carieră în balet, iar de 10 ani a intrat în lumea fitness-ului. În această perioadă s-a dezvoltat continuu, obținând numeroase acreditări internaționale – de la programe Les Mills la cele de cycling – totul pentru a putea schimba stilul de viață a sute de oameni.  

Andreea Pavel

După o carieră complexă ca atlet, Andreea se bucură de numeroase competențe în diferite discipline. Acest lucru nu a făcut-o să se oprească din a evolua. Andreea este primul Instructor Român certificat Ghira Sport, de către Oleh Ilika, certificare cu care a reprezentat Școala de Fitness Move On în țări precum Italia și Grecia.

Iulian Panait

Iulian este omul recordurilor la propriu. A deținut cei mai buni timpi din România mai bine de 10 ani și este fost multiplu campion balcanic și național la atletism. Este renumit pentru profesionalism, dedicare și seriozitate la locul de muncă, iubește ceea ce face și nu se oprește din a evolua și a investi în el ca și antrenor. Este antrenor Les Mills acreditat în Body Pump, Grit Series și CxWORX.