Programele Les Mills acum în clubul tău

Data postării: 2016-09-19

Din 19 septembrie, în World Class Otopeni, Lujerului și Caro ai clase de BODYPUMP™, CXWORX™ și BODYCOMBAT™ în programul de group fitness.

 Trei dintre programele Les Mills, cel mai mare furnizor de servicii de fitness din lume, vin în clubul tău. Astfel, în programul de group fitness vei găsi BODYPUMP™, CXWORX™ și BODYCOMBAT™.

 BODYPUMP™ – alege-l pentru o remodelare completă

Fie că abia ai început să mergi la sală sau faci mișcare de ceva timp, BODYPUMP este un antrenament care te va ajuta să obții rezultate mai rapid ca niciodată. Este un full body workout, cu un efect puternic de ardere a grăsimilor, care îmbunătățește condiția fizică, crește forța musculară și rezistența. Pe tot parcursul antrenamentului vei lucra cu diferite tipuri de greutăți – pe care le poți crește odată ce te obișnuiești cu mișcările. Mai mult, ai incluse doar exerciții de bază – genuflexiuni, fandări, flotări, ramat etc. – totul pentru ca tu să lucrezi cât mai corect și eficient. Programul se bazează pe creșterea numărului de repetări și are un rol vizibil în sculptarea uniformă și eficientă a musculaturii întregului corp.

 CXWORX™ – definește-ți abdomenul

Pe lângă tonusul pentru musculatura abdominală, CXWORX te va ajuta să scapi de durerile de spate și să îți îmbunătățești postura. În doar 30 de minute vei reuși să îți depășești limitele. Cu ajutorul benzilor elastice special create pentru această clasă și cu greutatea propriului corp, ai parte de un antrenament cu o coregrafie prestabilită, care îți va lucra toți mușchii corpului, indiferent de nivelul condiției tale fizice.

 BODYCOMBAT™ – obține super forță și agilitate

La BodyCombat™, timp de 50 de minute, urmărești o coregrafie cu mișcări din arte marțiale – lovituri de brațe, picioare – și, pe lângă alte indicații, auzi un mix ciudat: „Relaxează, lovește!“. Dar, de fapt, aceasta este cheia unui antrenament de arte marțiale reușit.

  Pe parcursul acestei clase combini mai multe stiluri de arte marțiale – Karate, Ju-Jitsu, Kick Box, Muay Thai, Capoeira și Taekwondo. Fiecare dintre ele îți aduce numeroase beneficii: de la calorii arse la o postură mai bună.

 Odată la trei luni, coregrafia se schimbă pentru toate aceste programe, dar antrenamentele rămân la fel de eficiente și tu devii din ce în ce mai în formă.