Din 29 august, antrenează-te în World Class Militari!

Data postării: 2016-08-18

Din acest week-end ai un nou club mai aproape de tine: World Class Militari, situat în Militari Shopping.

Te așteptăm cu servicii complete și variate – de la piscină la clase de aerobic și de la aparate de forță până la programe pentru copii. 

Opțiuni nenumărate, pentru antrenamentele tale

În cel mai nou club din rețeaua World Class România te vei putea bucura peste 40 de clase predate de instructori certificați la nivel internațional. Antrenamentele de grup includ atât concepte create de experții World Class, cât și programe LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume și partener principal World Class. Le poți testa pe toate în studioul de aerobic și în cel de cycling.

Cei peste 2.500 de m2 special amenajați pentru tine includ și o sală dotată cu echipamente cardio și de forță, de la Life Fitness. Nu lipsește nici zona de functional training, cu cele mai noi accesorii de fitness – TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc..

Iar dacă îți plac antrenamentele în apă, trebuie să testezi piscina semiolimpică, apoi să te relaxezi pe terasă sau în sauna uscată.

Și cei mici au programe special create pentru ei. Programul World Class Kids include clase precum Karate, Wushu sau Gym Kids, recomandate pentru copiii între 4 și 12 ani.

La World Class, antrenamentele sunt create pentru ca tu și cei dragi să adoptați ușor un stil de viață sănătos și activ și să obțineți cele mai bune rezultate.