Viitorul în materie de fitness a sosit la W Le Club

Data postării: 2016-08-18

În luna iulie, W Le Club a trecut printr-o renovare completă. Astfel, pe lângă te studiourile de squash și cel de aerobic complet transformate, clubul te așteaptă cu o sală de forță cu echipamente de ultimă generație.

Astfel, de acum te vei putea antrena pe una dintre cele mai moderne linii de echipamente pentru fitness de la Technogym. Gama aparatelor Artis este disponibilă acum atât pentru antrenamentele de cardio, cât şi pentru circuitele de fitness/bodybuilding.

Antrenamentele la un alt nivel

Dezvoltate pe baza datelor recoltate pe parcursul a şase ediţii de Jocuri Olimpice, de la 20 de milioane de utilizatori, în peste 10.000 de săli de antrenament şi peste 20 de miliarde de antrenamente individuale, aparatele Technogym oferă un antrenament bazat pe date concrete, inovaţie tehnologică şi o vastă experienţă în materie de fitness.

Linia Artis, prezentă în W Le Club, este una dintre cele mai apreciate din lume. Aparatele oferă conectivitate continuă, fie prin intermediul unui stick, cheie specială, fie prin intermediul telefonului şi a aplicaţiei MyWellness.

Prin intermediul aplicaţiei îţi poţi configura antrenamentul. Vii la sală, introduci cheia sau conectezi telefonul la aparate şi acestea îţi vor arăta exact ce ai de făcut. Banda de alergat va şti ce distanţă ai de parcurs, la ce viteză şi înclinaţie, iar echipamentul de fitness te va ajuta să îţi atingi obiectivele înregistrând în timp real toate mişcările pe care le faci.

Conectat în permanență

Consola Artis este complet integrată în lumea reţelelor sociale – vei putea verifica ce se mai întâmplă pe Facebook, Twitter sau poţi urmări un clip pe YouTube în timp ce te antrenezi. Aparatele dispun şi de un webcam, astfel că te poţi înregistra în timp ce alergi sau să faci un video-call cu un prieten cât timp îţi parcurgi kilometrii de alergare.

De acum, la W Le Club poți experimenta un antrenament unic, croit după nevoile tale. Echipamentul Technogym îţi oferă şansa să rămâi cât de conectat vrei la lumea exterioară fără a reduce calitatea timpului petrecut în sala de fitness.

W Le Club este mai pregătit ca niciodată să îți ofere cele mai bune facilități pentru ca tu obții rezultatele dorite.