Superechipamente Technogym pentru antrenamentele tale

Data postării: 2016-08-18

World Class Downtown şi-a modernizat zona de fitness pentru a îți oferi şansa să te antrenezi la potențialul maxim, ajutat de cele mai noi aparate de la Technogym.

Linia Selection PRO, existentă acum în World Class Downtown, reprezintă una dintre cele mai moderne game de aparate de fitness din lume. Aparatele Technogym destinate fitnessului au fost construite pentru a permite mișcări naturale în momentul ridicării greutăților, reducând considerabil riscul accidentărilor. Construcția biomecanică este evidențiată şi de zonele de contact cu corpul, mânere şi uşurința de ajustare a părților care se mişcă.

O experiență cardio unică

Gama Excite pentru cardio oferă o experiență unică. Consola UNITY 3.0 este dotată cu un ecran touchscreen generos, care poate fi folosit pentru o varietate mare de activități, de la conectare la TV, internet, la urmărirea parametrilor antrenamentelor, programarea traseelor sau vizualizarea profilului personal.

Banda de alergare, bicicletele şi stepperele sunt realizate pentru a susține mişcarea naturală a corpului şi a reduce impactul nedorit asupra articulațiilor. Controalele pentru mărirea dificultății sau modificarea parametrilor de antrenament sunt foarte bine amplasate, uşor de acționat şi fac lin trecerea, fără să întrerupă ritmul stabilit.

Monitorizare permanentă

Fiecare aparat pentru cardio sau fitness este dotat cu o consolă de conectare, care permite personalizarea antrenamentelor. Prin intermediul aplicației MyWelness te poți conecta la aparatul la care lucrezi pentru a îți înregistra progresul.

Consola îți comunică în timp real câte repetări ai făcut și dacă execuți corect exercițiul. Fie că te conectezi prin Bluetooth, cod QR sau NFC cu smartphone-ul, ai o brățară MyWellness sau un stick personalizat Technogym, aparatele vor recunoaşte profilul tău şi te vor ajuta să îți execuți antrenamentele cât mai eficient.

Grație senzorilor încorporați, aparatele Technogym îți vor analiza parametrii la care te antrenezi, de la rapiditatea mişcării, corectitudinea ei, la puls şi atingerea obiectivelor setate.

Conectivitatea aparatelor Technogym îți oferă şansa să îți salvezi datele înregistrate la fiecare antrenament. Acestea pot fi încărcate în aplicațiile compatibile pe care deja le foloseşti. Te poți „întrece” cu prietenii sau poți să împărtăşeşti rezultatele pe care le ai pe rețelele de socializare.

Vino la World Class Downtown şi încearcă noua gamă de aparate de la Technogym şi convinge-te că ştiința şi tehnologia te pot ajuta să îți atingi obiectivele în materie de fitness.