World Class deschide un nou club în Expo Business Park

Data postării: 2019-05-08

Cea mai mare rețea de health & fitness din România deschide în octombrie un nou club în viitorul centru de afaceri Expo Business Park din București și aduce conceptul #BeHealthy mai aproape de români, printr-un plan strategic de extindere.

Tendința ascendentă de creștere din industria de health si fitness, pe un continent puternic dominat de Occident în ceea ce privește dezvoltarea programelor de health, wellness & fitness, arată că Europa de Est se află pe drumul cel bun și că soluțiile apărute pe piață au început să-și valorifice potențialul.

 

Cel de-al 35-lea club de health & fitness din rețea, World Class Expo Park, se va afla într-un nou campus de birouri localizat pe Bulevardul Expoziției, zona Piața Presei Libere, și va fi inaugurat în octombrie 2019. Locația a fost aleasă strategic pentru a fi mai aproape de un număr mare de români care lucrează sau locuiesc în zonă și a transforma World Class în al treilea cel mai important loc din viața lor, după familie și serviciu. Clubul va fi încadrat în categoria Bronze, va acoperi o zonă generoasă de 1.480 de metri pătrați și va include o zonă de antrenament funcțional, un studio de aerobic, un studio de cycling și săli pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai moderne și mai performante echipamente de fitness și va avea o echipă puternică de instructori dedicați și antrenori personali.

 

Cu această inaugurare, World Class acoperă o zonă în care nu avea o prezență puternică, având astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de români, pentru a întări mișcarea #BeHealthy și pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieți active. Lansată la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, mișcarea #BeHealthy își propune să creeze o comunitate puternică în jurul beneficiilor vieții active și sănătoase.

Deschiderea unei noi locații în Expo Business Park reprezintă un nou pas în misiunea companiei de a educa, inspira și influența România asupra unui stil de viață sănătos. Prin deschiderea de noi centre în zonele urbane, dezvoltând programe de antrenament originale și accesibile, prin intermediul experților noștri în health & fitness, ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative și performante servicii de sănătate și fitness, de a stabili noi tendințe în domeniu și de a dezvolta o comunitate puternică în jurul mișcării #BeHealthy pentru mai multă mișcare.

Cel de-al 35-lea club al rețelei de health&fitness World Class devine o nouă oportunitate de a fi mai aproape de tot mai mulți români și de a-i atrage către un stil de viață activ și sănătos.

 

DESPRE EXPO BUSINESS PARK

Expo Business Park este principalul centru de birouri din zona Expoziției din nordul Bucureștiului. Centrul de afaceri este situat la intersecția bulevardului Expoziției cu strada Aviator Popișteanu, la 450 m de stația de metrou 1 Mai. Locația este amplasată la 600 m de complexul expozițional Romexpo și la 1,5 km de Piața Presei Libere

 

Despre #BeHealthy – O mișcare pentru mai multă mișcare și un stil de viață sănătos

#BeHealthy este noul slogan al World Class România, care înglobează toate eforturile companiei pentru a implica cât mai mulți români să trăiască mai bine prin sport, sănătate și fitness.

Este o acțiune colectivă pentru a genera o mai mare conștientizare cu privire la importanța activității fizice în menținerea sănătății în viața noastră de zi cu zi.

 

#BeHealthy îndeamnă la acțiune pentru un stil de viață sănătos, având o abordare holistică prin integrarea în rutina zilnică a conceptului de sănătate și calitate a vieții. World Class și-a asumat rolul de a educa, inspira și influența românii să adopte un stil de viață sănătos prin deschiderea unor noi centre în zonele urbane, dezvoltând programe de antrenament originale și accesibile și educând în sălile din toată țara prin intermediul experților săi în sănătate și fitness.

 

#BeHealthy înseamnă, de asemenea, parteneriate cu cele mai importante evenimente sportive publice din țară, cum ar fi: Bucharest Marathon, The Color Run,  Bucharest 10K & FAMILY RUN sau Bucharest Half Marathon. Mesajul #BeHealthy este transmis mai departe și prin intermediul evenimentului anual World Class #BeHealthy Festival care are loc în marile orașe din România și prin deschiderea unor centre noi World Class în zonele aglomerate, pentru a veni în întâmpinarea stilului de viață activ al oamenilor.

 

World Class crede într-o viață activă și sănătoasă. Tot ce reprezintă și promovează World Class se bazează pe cunoștințele și expertiza solidă în health&fitness. World Class își propune să transforme viețile oamenilor, inspirându-i să fie mai activi și, prin urmare, mai sănătoși, mai fericiți. Și pentru că ne pasă. World Class crede, de asemenea, că prin determinare și pasiune, indiferent cât de mici sunt pașii, toată lumea poate ajunge departe. Facem echipă cu clienții noștri pentru o comunitate sănătoasă. Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai molipsitoare vor fi valorile noastre. Experiența World Class este despre know-how, vibe și distracție, dar și despre determinare și perseverență. Începem cu pași mici și plecăm departe. Exercițiile ar trebui să fie un obicei zilnic, natural. Ne antrenăm și ne distrăm împreună.