World Class deschide primul club de health & fitness din rețea în Brașov

Data postării: 2019-05-07

Avem vești bune pentru brașoveni: din 2020, pregătiți-vă să vă bucurați de energia #BeHealthy chiar la voi în oraș, la World Class AFI Brașov!

Astfel, începând cu anul viitor, cea mai mare rețea de health & fitness din România va acoperi cele mai importante 7 orașe mari din țară, inclusiv capitala: București, Iași, Timișoara, Cluj, Brașov, Constanța și Ploiești, cu un număr de peste 40 de centre de health & fitness, 85.000 de membri World Class și o echipă de peste 700 de experți în sănătate și fitness.

 

Prezența World Class în orașul Brașov, votat în 2018 orașul în care se trăiește cel mai bine din România, marchează un pas important în creșterea, consolidarea și dezvoltarea rețelei de fitness și sănătate în regiunea Ardealului. Cu fiecare nou club deschis, World Class își propune să promoveze mișcarea #BeHealthy, să ajute la conștientizarea importanței unui stil de viață activ, pe care să îl facă mai accesibil pentru cât mai mulți români.

Astfel, transmitem mai departe mesajul, valorile și misiunea brandului, în timp ce oferim mai multe oportunități oamenilor din întreaga țară pentru a trăi mai sănătos, incluzând sportul și fitnessul în activitățile zilnice.

Piața de health & fitness din România este în creștere și se estimează că va continua să crească anual cu 10% în medie până în 2025, fiind una dintre cele mai rapide rate de creștere din Europa.

 

Ca parte a planurilor sale de consolidare și dezvoltare strategică, World Class a derulat o analiză a pieței de health & fitness din Brașov și a găsit aici un mare potențial de creștere. Bazându-se pe cunoașterea profundă a pieței, rețeaua a identificat locația și momentul potrivit pentru a dezvolta mișcarea #BeHealthy în Brașov și pentru a deschide aici un nou club cu facilități premium, echipamente de ultimă generație și programe eficiente de antrenament.

World Class continuă astfel strategia de consolidare a prezenței în principalele zone urbane ale României, aproape de parcuri rezidențiale și clădiri de birouri care concentrează o densitate ridicată a populației. World Class a remarcat potențialul uriaș al pieței de health & fitness din Brașov și a identificat locații premium potrivite pentru a deschide în continuare noi cluburi World Class în acest oraș. Cu proiectul AFI, World Class va avea o poziționare excelentă și va oferi membrilor din Brașov o experiență premium de health & fitness.

 

Noul club care se va deschide în 2020 va fi amplasat în cel mai mare centru comercial și de divertisment din Brașov, AFI Brașov, un mall care va găzdui 200 de magazine și facilități pentru petrecerea timpului liber, chiar în centrul orașului. World Class AFI Brașov va acoperi o suprafață generoasă de 1.700 de metri pătrați și va cuprinde zone de antrenament funcțional, cardio și forță, studiouri de aerobic și cycling și echipamente premium de la Technogym. O echipă de specialiști în health & fitness va oferi membrilor o varietate de cursuri de fitness bazate pe concepte originale World Class, precum și programe create de cel mai mare furnizor de fitness din lume, Les Mills.

 

World Class Brașov va fi inclus în categoria de abonamente Bronze și va fi al 39-lea club World Class din rețea.