W Le Club se modernizează pentru tine

Data postării: 2018-03-06

Suntem mândri să te anunțăm că începând cu luna martie, W Le Club va trece printr-un complex proces de modernizare. În urma renovării, fiecare membru va beneficia de o experiență health&fitness completă, bucurându-se de un centru de sănătate și fitness optimizat pentru ca mintea și trupul să se relaxeze într-un ambient perfect. W Le Club va continua să ofere membrilor săi cele mai bune servicii, în conformitate cu nevoile acestora, pentru a beneficia de toate facilitățile unui club exclusivist.

Procesul de renovare se va realiza în trei etape ce reprezintă zonele care vor fi renovate, începând cu zona de SPA, vestiarele și zona de recepție și lobby. Diverse zone ale clubului vor fi închise în timpul lucrărilor, în timp ce altele vor fi perfect funcționale, după cum urmează:

 

9  martie – 13 aprilie – accesul către SPA și piscină va fi restricționat

13 aprilie – 10 mai – accesul către vestiare va fi restricționat

22 aprilie – 15 mai – accesul către recepție și lobby va fi restricționat

 

Zona de SPA va fi modernizată, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență la centrul tău de sănătate preferat. Elementul de noutate îl reprezintă zona de vestiare destinată copiilor, W Le Club devenind primul loc la care te gândești atunci când vrei ca întreaga ta familie să se destindă. În timpul lucrărilor de renovare ale SPA-ului, accesul către piscină și Jacuzzi va fi limitat.

Ținând cont în permanență de confortul membrilor noștri, zona de vestiare a fost complet regândită pentru a oferi un plus de intimitate.

 

Mai mult, încă de la intrare vei fi plăcut surprins, zonele de recepție și lobby devenind spații mai primitoare și mai elegante. Pregătește-te să descoperi un loc cu un design complet nou, care îți va transmite o stare de bine cu fiecare vizită a călătoriei tale către un stil de viață sănătos.

Pentru că știm cât de important este pentru tine să-ți continui antrenamentele și să te bucuri de momente de relaxare, pe durata renovării ai acces în toată rețeaua de cluburi World Class.

 

Multumim pentru înțelegere,

Echipa W Le Club