Pe 8 martie, World Class premiază femeile active

Data postării: 2018-03-01

De ziua Femeii, ne dorim să te simți specială și răsfățată. De aceea, joi, pe 8 Martie, în toate cluburile World Class, te sărbătorim cu oferte irezistibile la abonamente, tombole cu premii, invitați-surpriză și activități pregătite special pentru tine!

Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei, așa că invită-ți prietena cea mai bună, sora sau colega de birou în clubul World Class preferat, iar una dintre voi poate câștiga, prin tragere la sorți, pachetul complet de remodelare corporală Delta Training System* – adică 3 luni de antrenamente pentru a-ți intra în formă, alături de un antrenor personal.

În plus, te așteptăm cu:

  • Sesiuni de circuite cu antrenorii personali World Class și invitații lor, a câte 20 de minute fiecare;
  • Clase de grup cu tematică;
  • Evaluări coporale specializate cu Tanita Body Analyzer;
  • Tombole cu premii pentru cele mai active dintre participante;
  • Oferte speciale la abonamente și pachete cu antrenor personal;
  • Apă gratuită de la Aqua Carpatica.

 

BONUS: Exclusiv în această zi, ai șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, pachetul Kick-Start cu 5 sesiuni** alături de un antrenor personal!

Împarte vestea bună cu prietena ta, participați împreună la circuitul care pune pachetul Delta în joc și haideți să ne pregătim împreună pentru o primăvară plină de energie!

 

 

*Intri automat în tragerea la sorți pentru pachetul Delta Training System dacă participi la una dintre cele 4 sesiuni de circuit cu antrenori personali, organizate în intervalul 18:00-20:00, în oricare club, la alegere.

 **Intri automat în tragerea la sorți pentru pachetul Kick-Start dacă achiziționezi un abonament anual full-time în ziua respectivă.

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Pentru sesiunile de circuite cu antrenori personali, rezervările se fac doar la recepția clubului, începând de luni, 5 martie.

Poți aduce gratuit una sau mai multe invitate, caz în care va trebui să le faci și lor rezervare la recepția clubului și să le lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

Parteneri: