Timişoara Fitness Festival

Data postării: 2014-10-13

Pe 25 şi 26 octombrie, te invităm la cea mai mare manifestaţie de fitness, sănătate şi wellness din vestul ţării la World Class Timişoara!

Vă aşteptăm cu 2 zile pilne de energie, 20 de instructori naţionali şi internaţionali şi peste 65 de sesiuni de antrenamente GRATUITE care vă vor oferi experienţa ultimelor tendinţe de fitness din lume! 

Simultan cu deschiderea noului nostru centru de fitness în Timişoara, World Class se lansează cu o selecţie impresionantă de resurse tehnice şi umane. Ca rezultat avem, doamnelor şi domnilor primul FESTIVAL WORLD CLASS TIMISOARA… complet gratuit!

Peste 20 de antrenori, inclusiv unul dintre cei mai cunoscuţi presenteri de fitness din lume, Julio Papi din Spania, vor participa la un program inovator cu noi tendinţe şi cu antrenamente pline de energie pentru toate nivelurile şi pentru toate aşteptările.

Ce înseamnă Timişoara Fitness Festival

  • Programul a fost dezvoltat prin colaborarea dintre World Class şi Move On Fitness Education. Programul este semnat de Julio Papi (Spania), Peter Ambjorn (Suedia) şi Cristian Stamate (România), toţi prezenţi la eveniment. 
  • Vei avea în faţă unii dintre cei mai buni antrenori de la World Class, nu numai din echipa World Class Timişoara, ci şi din Bucureşti, Cluj şi World Class Serbia.
  • Unii dintre master traineri Move On, inclusiv Julio Papi, vor ţine clase în cadrul evenimentului. 
  • Vei găsi aici programe de antrenament exclusive, care nu se găsesc în alte cluburi din România.