Testează noile coregrafii Les Mills!

Data postării: 2017-06-21

Începând de luni, 26 iunie, pregătește-te să te antrenezi mai bine ca niciodată, cu noile coregrafii Les Mills: BODYPUMP102, BODY COMBAT 72, CXWORX 27, GRIT Plyo21 și GRIT Strength21.  

Programele tale preferate revin cu upgrade-ul de vară! Coregrafiile fresh, antrenanante și cele mai noi trackuri te vor surprinde și te vor motiva să lucrezi mai intens ca niciodată.

De data aceasta, Les Mills propun un mix eficient de repetări, tranziții și kick-uri, toate pe fundalul celor mai cool beaturi ale sezonului, care te vor stimula să-ți depășești limitele, în timp ce îți tonifici întreaga musculatură a corpului.

În plus, ți-am pregătit un orar fresh, de vară, cu programele de group fitness marca World Class, pe care le poți verifica aici.

Vino să descoperi cât de ușor și distractiv este să te menții în formă și, mai ales, să te bucuri de cele mai populare și eficiente antrenamente din lume!

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).