Înscrie-te la Campionatul de Padel @ World Class ParkLake

Data postării: 2017-06-22

Mexicanii l-au inventat, spaniolii l-au perfecționat și l-au transformat într-unul dintre cele mai populare sporturi de echipă – acum e rândul tău să descoperi cel mai distractiv sport al momentului! Pe 1 iulie, World Class ParkLake, în parteneriat cu PadelMania și ParkLake Shopping Center ți-au pregătit o zi întreagă de padel alături de campionii acestui sport fenomen!     

 

Campionatul de padel se va desfășura în intervalul 17:00-21:30 pe terenurile special amenajate din ParkLake. Persoanele înscrise se vor constitui în 2 grupe de câte 8 participanți, fiecare grupă fiind condusă de câte un căpitan de echipă.      

Pentru participare nu ai nevoie de experiență, însă asigură-te că aduci cu tine mult chef de distracție, spirit de echipă și, desigur, o gașcă numeroasă de prieteni. Jucat doar la dublu, padelul este un sport de socializare, în primul rând, așa că pregătește-te pentru un joc în care singura miză este buna dispoziție.

 

În plus, vei putea juca meciuri demonstrative cu jucători profesioniști de padel, așa că nu rata ocazia de a învăța de la cei mai buni jucători din lume! Vor fi acolo să te ajute și să te motiveze pe tot parcursul jocului: Rafa Moreno, cu peste 15 ani de experiență în circuitul de padel din Spania, Farlei Kothe, cu peste 15 ani de experiență în circuitul de padel din Brazilia, Adrian Vodislav, deținător al recordului mondial pentru cel mai lung maraton de padel – 25 de ore non-stop și Andrei Cociașu, câștigător al PadelMania Open 2017.

La finalul campionatului, primii doi câștigători vor primi premii oferite de World Class, PadelMania și ParkLake Shopping Center.

Și pentru că e important să-ți refaci energia, ParkLake Shopping Center ți-a pregătit un lounge corner perfect pentru relaxare și savurat fresh-uri delicioase, pe care le vei găsi în zona cu Smoothie Bike.

 

Înscrierile se fac până pe 27 iunie, la recepția clubului World Class Park Lake.

Intrarea este liberă.

 

Înscrie-te și pregătește-te pentru o zi plină de energie și distracție la fileu!