Testează noile clase de Schwinn® Cycling chiar la tine în club!

Data postării: 2017-03-22

Începând cu 3 aprilie, cele mai populare clase de Schwinn® Cycling vin în clubul tău! Pregătește-te să te antrenezi ca un adevărat ciclist cu cele mai populare clase de Schwinn® Cycling!

W Le Club, World Class Caro, Otopeni și Lujerului sunt cluburile care îți aduc experiența ciclismului outdoor în pedalarea indoor, prin cele cinci clase nou introduse în programul de group fitness: Fat-Burn Lee, Fartlek, Hill,,Extensive Interval și Hee.

Dacă ești începător într-ale pedalatului, dar te tentează o clasă de cycling, atunci trebuie să încerci Fat-Burn Lee (Low End Endurance), antrenamentul de intensitate scăzută, care dezvoltă ”simțul pedalării”.

Te pregătești pentru primul tău maraton? Vino la Fartlek! Senzația va fi aceea a unei curse neplanificate, pe un traseu necunoscut, dar interesant, și a unei libertăți absolute în timp ce pedalezi!

Ești un rider de cursă lungă? Ce-ai zice de o escapadă cu bicicleta prin munți? Exact același tip de experiență și boost de energie vei primi după un antrenament Hill.

Dacă vrei să-ți pui inima la încercare, la propriu, vino să încerci o clasă de Extensive Interval! Ia-ți cu tine gadgetul de monitorizare cardiacă și vino să iei pulsul unei clase…intense!

Ești deja un împătimit al cycling-ului și vrei să treci la un nivel mai avansat? La HEE (High End Endurance), pregătește-te pentru un antrenament incendiar, care îți va transforma carbohidrații în super energie!

 

Vino să le testezi pe toate, alege-ți clasa preferată de Schwinn® Cycling și pregătește-te să-ți depășești limitele!