Sărbătorește Ora Pământului @ World Class Constanța

Data postării: 2017-03-20

Sâmbătă, 25 martie, tot Globul stinge lumina, iar World Class Constanța îți aprinde simțurile și te invită să te conectezi la propria sursă de energie.    

Vino să sărbătorim împreună Ora Pământului și, pe parcursul a două clase cu tematică, special pregătite pentru această celebrare, să ne concentrăm pentru a dărui naturii din energia noastră.

De la ora 20:00, Rubens Schweitzer te așteaptă la o clasă specială de Cycling, unde vei porni, pedalând, într-o călătorie imaginară în jurul pământului. Efortul tău va fi răsplătit printr-o doză consistentă de energie, de care te vei bucura datorită endorfinelor eliberate la finalul clasei.

De la ora 21:00, Daniela Petrescu te invită să descoperi în interiorul tău elementul Pământ și să te conectezi la sursa ta de energie, în cadrul unei clase speciale de Yoga. Sunetul de tobe în fundal, mirosul de ulei de patchouli și lumina lumânărilor vor recrea o atmosferă de relaxare totală și regăsire a echilibrului interior, prin tehnici specifice Yoga.

Dress Code special: haine albe sau deschise la culoare.

 

Vino să iei parte la un moment special de celebrare a Orei Pământului! Te așteaptă multe suprize, muzică bună și, desigur, nebănuite surse de energie de descoperit!

 

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).