Noile coregrafii Les Mills se lansează @ World Class Constanța

Data postării: 2017-03-17

Duminică, 2 Aprilie, World Class Constanța te invită să iei parte în premieră la lansarea celor mai noi coregrafii Les Mills, alături de un invitat special: Cristina (KIKI) Constantinescu, Presenter Internațional și Instructor certificat Les Mills.

 

De la ora 10:00, pregătește-te să faci ”knock out” stresul acumulat de-a lungul săptămânii, la Body Combat 71. Alături de Kiki și Adriana Moiseiu, te așteaptă o oră de antrenament cardio, inspirat din artele marțiale și coregrafii fresh, energizante, care îți vor revigora atât mintea, cât și corpul.

Dacă vrei să bifezi un abdomen 6-pack de invidiat, nu rata un antrenament special conceput pentru a-ți crește tonusul în această zonă! De la ora 11:05, te așteaptă 30 de minute de exerciții intense, pentru postură, abdomen și întărirea coloanei vertebrale, dar și cea mai nouă coregrafie CXWORX 26, cu Adriana Moiseiu și Roxana Nucu.

 

Eficiența unui antrenament BodyPump constă în ”efectul” repetărilor, ceea ce înseamnă că nu e despre câte greutăți poți ridica pe bară, ci despre cât de bine o faci și cât de des. Acum ai ocazia să-ți duci repetările la un nou nivel! De la ora 11:40, Kiki și Roxana Nucu vor fi lângă tine, pentru a se asigura că execuți corect mișcările, la Body Pump 101.

 

Alege-ți clasa preferată sau … bifează-le pe toate! Te așteaptă 3 ore de energie dezlănțuită, antrenamente incendiare și multă distracție!

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).