Pregătește-te pentru noile coregrafii Les Mills!

Data postării: 2017-03-24

Începând de luni, 3 aprilie, vino să descoperi cât de ușor și de distractiv este să te menții în formă, cu noile coregrafii Les Mills: BODYPUMP101, BODY COMBAT 71, CXWORX 26, GRIT Plyo 20 și GRIT Strength 20.  

Programele tale preferate revin cu upgrade-uri. Noile coregrafii Les Mills propun antrenamente mai dinamice, mai intense și mai eficiente, iar mixul de beaturi din fundal te va stimula să-ți depășești limitele, în timp ce îți tonifici întreaga musculatură a corpului.

Body Pump 101, cel mai popular antrenament cu bare din lume, revine cu o coregrafie fresh, motivantă, care te va surprinde cu fiecare track nou. De la cel pentru biceps, zonă pe care o vei putea lucra atât cu bara, cât și cu discul, la fandări executate într-un ritm mai dinamic, deci mai solicitant și mai funcțional, până la triceps executat doar cu discul și într-un tempo intens – descoperă, cu fiecare set de repetări, o nouă dinamică a exercițiilor.

Noul Body Combat 71 te va suprinde cu mișcări inspirate din MMA, exerciții de anduranță combinate cu pliometrie, dar și unele nou introduse, ca burpees. Toate te vor provoca să-ți depășești limitele și să-ți îmbunătățești tehnica, coordonarea și forța.

La CXWORX 26 pregătește-te să folosești banda elastică pentru două mișcări absolut noi, în 30 de minute de antrenament intensiv, cu accent pus pe tehnică și forță. Muzica este mai motivantă ca niciodată, iar tu vei fi provocat să lucrezi cât mai eficient și mai intens.

Coregrafia nouă a celor două – GRIT Strength 20 și Grit PLYO 20 este cel mai bun stimulent motivațional de care aveai nevoie pentru a-ți depăși limitele. În cele 30 de minute, te așteaptă un antrenament cardio intens, cu fandări mai solicitante, dar și un efect HIIT mai eficient și o accelerare a  metabolismului mai rapidă ca oricând.

 

Mai multe kick-uri, repetări multiple, tranziții mai eficiente, muzică mai antrenantă – toate pentru ca tu să te antrenezi mai bine ca niciodată!

Vino să le testezi pe toate, alege-ți clasa Les Mills preferată și pregătește-te să-ți depășești limitele!