Status renovare W Le Club

Data postării: 2018-06-26

Ne dorim ca experiența ta la World Class să atingă întotdeauna cele mai înalte standarde în ceea ce privește confortul, performanța, excelența serviciilor și dedicarea echipelor noastre de specialiști în health & fitness. Prin urmare, ne străduim constant să modernizăm și să îmbunătățim serviciile oferite, astfel încât să te poți bucura de cea mai bună experiență World Class.

 

Programul amplului proces de modernizare pe care l-am inițiat în W Le Club în această primăvară, va fi decalat, după cum urmează:

 

Din motive operaționale, independente de noi, renovarea vestiarelor va avea loc între 25 iunie și 15 iulie. Între timp, pentru a-ți asigura maximum de confort pe durata desfășurării lucrărilor, vom reorganiza temporar spațiul, astfel încât închiderea vestiarelor să nu afecteze calitatea experienței de health & fitness la World Class.

 

Lucrările de renovare vor fi efectuate simultan, pentru ca finalizarea lor să fie posibilă cât mai repede. Ca atare, cea mai bună soluție este să fii deja echipat/ă pentru antrenamente sau piscină și, în măsura în care este posibil, să eviți depozitarea obiectelor de valoare sau a genților voluminoase în club. Vestiarele copiilor pot fi folosite ca o soluție temporară, însă te rugăm să ții cont că acestea oferă un spațiu limitat. De asemenea, cluburile din apropiere, W Charles de Gaulle, World Class Promenada, Upground sau Caro îți stau la dispoziție, pentru a te bucura de serviciile și facilitățile lor, până la finalizarea renovării W Le Club.

 

Având în vedere întârzierea neprevăzută de o lună, ultimele zone de renovare vor fi recepția și lobby-ul, care vor fi finalizate până la 15 septembrie, când te vei putea bucura de un club proaspăt renovat și modernizat.

 

De asemenea, dorim să vă informăm că mâine, 26 iunie, vor fi instalate în sala de fitness două unități AC. Lucrările se vor efectua în timpul zilei, ceea ce va impune anumite restricții în această zonă. Cu toate acestea, miercuri, 27 iunie, zona de gym va deveni complet funcțională și bine ventilată, 100% pregătită pentru această vară.