Clase de grup mai variate, distracție și eficiență garantate @ World Class Titan Park

Data postării: 2018-06-20

Vara asta, pregătește-te să te antrenezi mai bine ca niciodată cu noile clase de grup pe care le poți testa la World Class Titan Park începând cu 25 iunie.

Orarul de vară al clubului tău preferat îți aduce, în premieră, două dintre cele mai populare programe de group fitness, create de experții World Class și ideale pentru tonifierea întregului corp.

C-Core, cea mai eficientă și populară modalitate de a-ți lucra abdomenul, este un program creat de Julio Papi, în exclusivitate pentru World Class, în care îți vei lucra, preponderent pe saltea, zona centrală a corpului – abdomenul și spatele.

Timp de 45 de minute, vei trece prin patru circuite, pe parcursul cărora vei simți cum musculatura abdominală este lucrată în profunzime, iar corpul tău devine mai puternic și mai funcțional. Rezultatul: un six-pack perfect!

Iar dacă iubești antrenamentele cardio sau vrei să arzi calorii în timp record, atunci trebuie să încerci noua clasă Functional. Te asigurăm că va deveni, în curând, preferata ta!

Chiar dacă programul de grup Kango Jumps nu va mai fi disponibil în noul orar de vară, vei avea la dispoziție un mix excelent de clase de grup, pentru ca tu să te bucuri de mai multă varietate, mai multă eficiență și mai multă distracție!

 

Fie că iubești antrenamentele de forță sau pe cele cardio, de acum încolo îți va fi mai ușor să-ți menții un stil de viață sănătos și să te bucuri mai mult de beneficiile mișcării!