Special Guest Instructor @ World Class Timișoara

Data postării: 2018-02-13

Pe 16 și 17 februarie, World Class Timișoara ți-a pregătit un program special, ideal pentru a un final de săptămână plin de energie.

Nu rata ocazia de a te antrena alături de unul dintre cei mai buni instructori World Class, Paul Herinean, fost atlet de performanță și campion național la atletism.

Master Trainer, presenter și instructor certificat Les Mills, cu o experiență de peste 15 ani în fitness & bodybuiling, Paul vine în clubul tău pentru două zile de antrenamente explozive.

În plus,  În premieră, antrenamentul tău preferat de accelerare a metabolismului – Metabolic Workout – dar și programul special creat de Julio Papi pentru un abdomen puternic, C-Core, îți vor fi prezentate într-o combinație nouă de exerciții, fresh și mai eficiente ca niciodată.

Verifică mai jos programul claselor speciale, rezervă-ți ora preferată și vino să te antrenezi alături de un campion!

 

PROGRAM

Vineri, 16 februarie

În studioul de aerobic:

18:00-18:50    Preview MBW cu Paul Herinean

19:00-19:50    Preview C-Core 8 cu Paul Herinean

 

Sâmbătă, 17 februarie

În studioul de cycling:

09:30-10:30    HEE Paul Live cu Paul Herinean

 

Verifică restul programului pentru clasele de grup în contul tău de membru sau pe www.worldclass.ro

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 72 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare – telefonic, la +40 356 100 671 sau la recepția clubului, prin completarea formularului pentru invitați.