Sărbătorește Valentine’s Day @ World Class

Data postării: 2018-02-02

De Valentine’s Day, sărbătorește experiențele care-ți fac inima să bată tare și tot ce te face să te bucuri în fiecare zi: sănătatea, mișcarea, energia, pofta de viață, oamenii dragi ție.

Și pentru că inimile sănătoase iubesc mai bine și mai tare, miercuri, pe 14 februarie, World Class ți-a pregătit o zi care îți va ridica pulsul la propriu!

În toate cluburile din rețea te așteptăm cu:

  • ♡ Antrenamente speciale în doi;
  • ♡ Clase de grup cu tematică;
  • ♡ Evaluări coporale specializate cu Tanita Body Analyzer
  • ♡ Antrenori personali deciși să-ți provoace limitele cu circuite intense distractive;
  • ♡ Tombole cu premii pentru îndrăgostiții de mișcare.
  • ♡ Exclusiv în această zi, pachetul de 5 sesiuni cu antrenor personal Couple Training are prețul special de 150 de euro pentru tine și partenerul tău. Sesiunile se efectuează împreună, iar prețul se împarte la doi.  

Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei, așa că ia-ți partenerul – fie el de viață, de antrenament sau de distracție și hai să petrecem împreună o zi pentru inimile voastre!

În plus, exclusiv în această zi, aveți șansa de a câștiga împreună, prin tragere la sorți, pachetul Transform* cu 25 de sesiuni alături de un antrenor personal, dar și o cină romantică** pentru tine și partenerul tău!

 

BONUS: Pentru că iubim să vedem oameni activi, energici și fericiți, de Valentine’s Day ți-am pregătit cele mai atrăgătoare oferte la abonamente.

Mergi în clubul preferat și solicită la recepție oferta specială de Valentine’s Day. Adu-ți partenerul cu tine și… așteaptă-te să fiți surprinși!

 

*Intri automat în tragerea la sorți pentru pachetul Transform dacă achiziționezi un abonament anual full-time în ziua respectivă.
 
**Intri automat în tragerea la sorți pentru cină dacă îți faci check-in în club pe 14 februarie.
 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.

Pentru sesiunile cu antrenor personal, rezervările se fac doar la recepția clubului.

Poți aduce gratuit mai mulți invitați, caz în care va trebui să le faci și lor rezervare la recepția clubului și să le lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

 

UPDATE:

Câștigător pachet Transform pe baza abonamentelor achiziționate 12 luni full time:

TARHON GEORGIANA NARCISA, CONSTANȚA

Câștigător cină romantică la Uanderful pe baza check-inurilor:

Dumitru Dumitru, check-in nr. 10873, World Class Titan –  2018-02-14 20:52:21

Regulamentul concursului aici.