Lucrări de renovare @ World Class Otopeni

Data postării: 2018-08-03

Pentru că vrem să-ți oferim cele mai bune condiții de antrenament și petrecere a timpului liber, facem în mod constant schimbări, upgradăm și modernizăm pentru tine cluburile din rețea.

Astfel, în intervalul 6 august-28 septembrie, zona vestiarelor din World Class Otopeni va intra într-un amplu proces de renovare. De la dușuri și sanitare noi la îmbunătățirea sistemului de termo-ventilație – vei descoperi un spațiu fresh, modernizat, dedicat sporirii confortului tău.

Pe perioada lucrărilor de renovare, accesul la vestiare, dușuri și toalete va fi restricționat, însă vor fi reamenajate temporar spații care să înlocuiască vestiarele, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. De asemenea, clasele de Yoga și Pilates vor fi anulate, precum și cele pentru copii, iar zona de joacă va fi indisponibilă.

Pentru că ne dorim să-ți oferim o experiență health & fitness completă și spații de antrenament 100% funcționale, în toată această perioadă beneficiezi de acces Platinum*.

 

*Accesul Platinum se acordă exclusiv membrilor cu homebase World Class Otopeni și presupune accesarea gratuită a serviciilor și facilităților din următoarele cluburi: World Class Caro, InCity, Upground, Downtown, Atlantis și at The Grand.