Începe Dă jos Burta! 2011

Data postării: 2011-05-30

Men’s Health pornește din nou bătălia împotriva kilogramelor nedorite. Ediția din 2011 a concursului Dă jos Burta! promite câștigătorilor premii frumoase și kilograme în minus.

Sute de cititori s-au înscris în concursul Dă jos Burta 2011!, program care se va desfașura între 30 mai și 26 iunie, timp de patru săptămâni. Revista Men’s Health și-a propus să demonstreze încă o dată că un regim de slăbire poate fi amuzant și plăcut.  Opt concurenți vor avea ocazia să lucreze cu cei mai buni specialiști în antrenament fizic, nutriție și medicină sportivă. Constantin Zamfirescu, cunoscut sub numele de Gogoașe, din serialul “Trasniții”, difuzat de Prima TV, s-a hotărât să încurajeze concurenții înscriși și să participe anul acesta la programul propus de specialiștii revistei.

“Nu vreau să particip, am nevoie! S-au adunat destule motive ca anul acesta să iau atitudine. Aspectul, starea de sănătate, durerile de spate care se amplifică în urma unui accident, nevoia de mișcare și plăcerea de a face sport – toate acestea sunt suficiente motive. E vremea să renunț la clasicele pretexte la care recurgem toți, cei supraponderali, cum ar fi lipsa timpului. Chiar am s-o fac cu mare plăcere și abia aștept să încep antrenamentele! Și poate scap de acest sindrom numit «obezitate morbidă». Sună așa de … morbid!”,  a mărturisit Constantin Zamfirescu organizatorilor concursului.

Obiectivul programului Dă jos Burta! este acela de a face cunoscute principiile sănătoase promovate de Men’s Health. Prin acest program se urmărește redistribuirea activităților cotidiene, controlarea meselor și introducerea exercițiilor fizice în programul de zi cu zi al concurenților. Concursul îndeamnă la un stil de viață sănătos prin trecerea de la sedentarism la activitate fizică susținută, dar bine dozată, precum și de la o alimentație dezordonată și bogată în excese, la una caracterizată prin echilibru si moderație.

Va fi o încercare plăcută pentru cei opt finaliști, deoarece programul de antrenament fizic se desfașoară într-unul dintre cele mai elegante cluburi de fitness din București: World Class Health Academy at the Grand din JW Marriott. Timp de patru săptămâni cei opt concurenți și guest star-ul ediței se vor antrena cu Andreea Pavel și Alexandru Marcu, doi dintre cei mai valoroși Master Traineri World Class. Dietele persoanlizate vor fi asigurate de Șerban Damian, specialist în nutriție și colaborator permanent al revistei.

Cei care vor scădea cel mai mult în greutate (și în centimetri la burtă) vor fi premiați și prezentați la loc de cinste in Men’s Health, ediția iulie-august.

Toți participanții din acest an vor beneficia de intrare gratuită la World Class pe perioada antrenamentelor și de echipament sportiv complet oferit de ASICS România. Înainte și după concurs vor fi efectuate analize medicale complete la centrul medical MedLife și măsurători la Centrul de nutriție Superfit. Pe tot parcursul programului concurenții vor bea apă minerală Bilbor, oferită de compania Bilbor Mineral Water.

Câștigătorul Dă jos Burta! 2011 va primi apă minerală Bilbor pentru tot anul și va pleca acasă cu o bicicletă, cască, ochelari, hanorac și ceas, toate oferide de Merida, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de cycling din lume. 

World Class România îi va oferi un abonament la sală pentru un an, iar ocupanților locului doi și trei cate un abonament pe șase luni.

Mai multe detalii pe http://www.menshealth.ro/da-jos-burta