Disco cycling maraton în aer liber

Data postării: 2011-05-25

București, 23 mai 2011:  80 de împătimiți ai sportului s-au gândit să șocheze publicul și să își scoată  bicicletele de indoor cycling în față World Class Fitness & Spa Jolie Ville pentru un maraton de 4 ore. Da, 4 ore de cycling, fără întrerupere, excess de adrenalină și ambiție, play list antrenant, “real disco vibe”, instructori efervescenți și  mii de calorii în minus.

Andrei Penu, Schwinn Cycling Silver Level Instructor World împreună cu echipa: Cristina Constantinescu, Bogdan Dorobanțu, Anca Bucur, Ștefan Cusursuz și Cristian Aionesei au  condus cei 80 de participanți la maraton împărtășind energia, profesionalismul și pasiunea pentru o viață sănătoasă, hrănită prin sport. Au urmat 4 ore spumante care au contopit avantajele fizice și psihice ale acestui sport atât de apreciat și eficient:

Avantaje fizice:
– Pierderea în greutate;
– Îmbunătățirea activității inimii și a plămânilor;
– Scăderea riscului de îmbolnăvire a acestora;
– Creșterea perfomanțelor maximale;
– Îmbunătățirea nivelului de colesterol și trigliceride;
– Un somn mai bun;

Avantaje psihice:
– Scăderea până la dispariție a stresului și anxietății;
– Creșterea încrederii în sine;
– Îmbunătățirea puterii de concentrare;

Surpriza majoră a fost să îi vedem pe aproape toți rezistând toate cele patru ore, semn că antrenamentul de la cursuri a dat roade.

Cycling fever nu se oprește aici! Sâmbătă, 28 mai, la World Class Health Academy Downtown, urmează încă 4 ore de pierdut calorii, participanții având de ales între Cycling Chill de la 10:00 sau Cycling Fever de la 12:15.

Privind experiența instructorilor, Marius Nedelcu – Country Manager World Class România spune ca: “Echipa World Class România este formată din cei mai buni profesioniști din industria wellness-ului din România și de peste hotare. În ceea ce privește pregătirea trainerilor, punem accent pe perioada de training și de acordare de certificări recunoscute la nivel european.”

Centrele World Class din România oferă acces în sălile de Gym, Aerobic, Cycling și Relaxation Area&SPA, punând la dispoziția membrilor săi programe premium.