CONCURS: World Class te trimite la The Mission World Trade Plaza

Data postării: 2016-02-24

The Mission presents:

World Trade Plaza
Piața Montreal nr. 10
Sâmbătă, 5 Martie 2016, ora 22:00

“Cu o floare nu se face primăvară”, zice o vorbă din bătrâni. Dar cu mai multe DA! 🙂 Așa că ne-am gândit să sărbătorim anotimpul renașterii cu o porție de soare și câteva flori alese pe sprânceană: Steve Lawler, fondatorul V!VA music, duo-ul Bob Moses cu un live act mult așteptat și Miguel Campbell, unul dintre cei mai apreciați dj și producători din gașca Hot Creations. Line up-ul va fi completat de Rosario Internullo și Victor Stancov.

LINE-UP:
STEVE LAWLER
BOB MOSES
MIGUEL CAMPBELL
ROSARIO INTERNULLO
VICTOR STANCOV

LINE-UP:

STEVE LAWLER

BOB MOSES

MIGUEL CAMPBELL

ROSARIO INTERNULLO

VICTOR STANCOV

CONCURS: World Class te trimite la The Mission World Trade Plaza:

World Class te trimite le evenimentul The Mission World Trade Plaza din 5 martie! Concursul se desfăşoară în perioada 24 februarie – 2 martie 2016, ora 23:59!

Câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul random.org dintre cei care au răspuns corect la întrebare și anunțați în data de 3 martie 2016 aici și pe pagina de Facebook World Class!

Poţi câştiga una dintre cele 5 invitaţii duble la eveniment, răspunzând corect, printr-un comentariu la acest articol, la următoarea întrebare:

Unde are loc evenimentul The Mission World Trade Plaza?

UPDATE

Concursul World Class te trimite la The Mission World Trade Plaza s-a încheiat! Mulțumim tuturor pentru participare!

Câștigătorii aleși prin random.org sunt:

  1. Ion Luchian
  2. Andreea Obreja
  3. Elena Maria
  4. Ioana Scurt
  5. Ana Robete

Felicitări! Câștigătorii au acces în locație, în seara de 5 martie, între orele 22.00 și 01.00, pe la intrarea semnalizată “Guest List/Press”, numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.