Yogahour® Intensive cu Ioana Hudiță @ World Class Jolie Ville

Data postării: 2019-06-19

Duminică, 23 iunie, Ioana Hudiță ți-a pregătit 2 ore jumătate de:

  • practică asana cu aliniament în stil Yogahour;
  • focus pe extensii ale coloanei vertebrale (backbends);
  • focus pe îndoiri înainte (forward folds);
  • peste 200 de posturi Yoga.  

 

Interval orar: 14:30-17:00

Locație: World Class Jolie Ville 

Taxă de participare: 37 Euro (preț pentru membri și non-membri)

Înscrieri: se fac până vineri 21 iunie, la recepția World Class Jolie Ville

Cine poate participa: Practica este accesibilă participanților de toate nivelurile, de la începători cu o condiție fizică medie, la avansați fără accidentări majore. 

Rezervă-ți un loc acum!   

 

Iyengar yoga este fundația yogahour.

_______________________________

Yogahour folosește instrucțiuni de Shape Safety and Rafinament. De asemenea, yogahour ne îndeamnă să calibrăm efortul depus. TOȚI practicanții, mai mult sau mai puțin începători, cu o condiție fizică medie, fără accidentări grave, pot face față celor +200 posturi de duminică. Eu “torn” instrucțiuni de aliniament și fiecare zice stop când simte. Iată de ce :

° SHAPE – forma de bază a posturii, “paharul” – cel mai lejer mod de a lucra – executa doar forma posturii (pășește într-o fandare ampla și ridica bratele deasupra capului – Warrior 1/ virabhadrasana 1). Toată lumea poate executa doar forma posturilor și finaliza cu brio practica celor +200 asana. Done!

° SAFETY – instrucțiuni de stabilizare și forță – acțiuni interne clare și precise, conținutul care umple paharul sau forma posturii – este modul de lucru mai intens – este despre confort în efort și efort în confort, sinergie și calibrare conform resurselor și nevoilor fiecăruia, sthira sukham asanam. Executând instrucțiunile de safety, corpul devine mai puternic, atenția mai ascuțită, valul emoțional se simte/vede/ridică și învățăm să facem surf pe el cu atenția în suuus și – întotdeauna – în jos, când emoția se liniștește. Interesant, juicy, valoros pentru a ne cunoaște și mai bine, *mai mult sau mai puțin plăcut *.

° REFINEMENT – “lustruirea” detaliilor posturii și ascuțirea atenției pentru a discerne cele mai fine senzații fizice, făcând tranziția către planurile mai subtile, energetic, mental și emoțional. Acesta este modul care integrează corpul în postură și apoi o transcende către stare.

Concluzia este: alegeți-vă instrucțiunile pe care le veți integra în postură. De la început pana la sfârșit puteți lucra doar Shape. Cine vrea, adaugă parțial sau complet și partea de forță/aliniament/safety. Cine poate, integrează și partea de rafinament.

________________________________________

Despre Ioana Hudiță

Ioana a descoperit yoga la vârsta de 11 ani, datorită profesoarei sale de gimnastica și mentorului său, doamna Elena Tutan. Ioana călătorește, învață, conectează oamenii, cultivă și dă mai departe pasiunea pentru viață si pentru practica yoga. Pe lângă asta, Ioana se antrenează crossfit in fiecare săptămână, aleargă pe coclauri, a absolvit UNEFSul in 2008 si lucrează yoga cu echipa de polo Steaua de 4 sezoane.

Purtând recunoștință profundă profesorilor săi, Ioana împărtășește prin clasele sale tradițiile vinyasa krama, kali natha, Yin, hatha yoga tradițională, precum și abordări mai moderne, cum este yogahour. Până în prezent, cunoștințele acumulate se datorează studiului cu Usha Devi, Elena Brower, Srivastava Ramaswami, Seane Corn, Dharma Mittra, Gurmukh Kaur Khalsa, Darren Rhodes, Neda Honarvar, si nu in ultimul rand lui Lee Majewski și profesorilor de la institutul Kaivalyadhama, India.