World Class Jolie Ville – închis pentru renovare între 16 și 23 decembrie

Data postării: 2017-12-08

Pentru că vrem să-ți oferim servicii la cele mai înalte standarde și să trăiești experiența World Class la superlativ, facem în mod constant schimbări, upgradăm și modernizăm pentru tine cluburile din rețea.

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine a celor care ne calcă pragul. Pentru noi e important ca tu să te bucuri mereu de cele mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante de modernizare.

Astfel, în intervalul 16-23 decembrie, World Class Jolie Ville va intra într-un proces de renovare în urma căruia vei descoperi un club modernizat, cu un vibe fresh, care te va surprinde la fiecare pas.

Te vom întâmpina cu:

  • Un studio nou destinat antrenamentelor personale (în locul celui de Yoga);
  • O zonă de relaxare cu saune uscate complet renovate;
  • Accesorii noi în zona de functional training;
  • O zonă de gym cu cele mai noi echipamente de forță.

În urma procesului de modernizare, te vei bucura de un plus de confort și de un design de ultimă generație, care vor intensifica experiența oferită de World Class.

Pentru că știm cât de important este pentru tine să-ți continui antrenamentele și să-ți păstrezi tonusul, pe toată perioada renovării beneficiezi de acces în cluburile din categoriile: Bronze, Silver, Gold și Platinum.