World Class deschide un nou club de health & fitness în Oregon Park

Data postării: 2019-03-13

Un nou club de health & fitness va fi adăugat rețelei World Class în septembrie 2019, World Class Oregon Park, ca urmare a creșterii cererii de programe corporative de wellness.  Aceasta reprezintă o mișcare strategică importantă pentru consolidarea prezenței World Class Park în partea de nord a capitalei, unde cluburile World Class deja existente trebuie să răspundă unui număr foarte mare de cereri.

World Class se bazează pe potențialul imens al acestei zone în care se dezvoltă noi parcuri de clădiri rezidențiale și de birouri, concentrând o mare parte a populației. Această nouă extindere a rețelei de health & fitness World Class este strâns legat de conceptul #BeHealthy, întrucât face serviciile de health & fitness mai accesibile. Astfel, din ce în ce mai mulți români vor fi mai activi mai des, deoarece vor putea beneficia de serviciile World Class de health & fitness în apropierea casei și a locului lor de muncă.

Programele de wellness ale companiei se află într-o creștere accelerată, iar febra industriei de health & fitness continuă să cucerească Europa. Conform unui studiu EuropeActive, numărul membrilor de cluburi europene de fitness a depășit 60 de milioane și a crescut cu 4% în anul precedent. Având în vedere acest context de creștere a popularității, cea mai mare rețea de health & fitness din România, World Class, anunță peste 62.000 de membri activi și estimează până la sfârșitul anului 2019 peste 70.000 de membri activi și o rețea de peste 40 de cluburi World Class în toată România.

În plus, numărul de abonamente de wellness oferite de World Class continuă să crească datorită pachetelor corporate.

Noul World Class Oregon Park se află într-o zonă foarte ușor accesibilă din București, în zona de nord a capitalei, în cartierul Aviației sau zona de business Barbu Văcărescu. Clubul se va bucura de o locație accesibilă, unde rețeaua are deja o prezență puternică prin cele trei cluburi existente: Caro, Promenada și Upground.

Clubul va fi inclus în categoria de membru Bronze, va fi al 38-lea club World Class din rețea și al treilea club ce va fi deschis în 2019. World Class Oregon Park se întinde pe un spațiu generos de 1.400 de metri pătrați și oferă zone de fitness funcțional, studiouri de aerobic și ciclism, echipamente premium și accesorii furnizate de Technogym, lider mondial în industrie.