World Class Caro se upgradează pentru tine!

Data postării: 2018-08-08

World Class înseamnă o experiență health&fitness completă, un spațiu cu un impact semnificativ asupra sănătății și a stării de bine a celor care ne calcă pragul. Pentru noi e important ca tu să te bucuri mereu de cele mai bune servicii și facilități, iar pentru cluburile din rețea, acest lucru înseamnă schimbări constante de modernizare.

Astfel, în intervalul 8 august – 1 octombrie, World Class Caro va intra într-un proces de renovare a vestiarelor și a saunelor, în urma căruia vei descoperi un spațiu modernizat, fresh, reamenajat pentru confortul și starea ta de bine.

 

Procesul de renovare se va realiza în patru etape ce reprezintă zonele care vor fi supuse lucrărilor, începând cu zona de vestiare și dușuri, zona de acces dintre vestiare și piscină, toate cele trei saune și piscina. Detalii și etapele renovării le găsești mai jos.

Pentru că ne dorim să-ți oferim întotdeauna cele mai bune servicii și spații de antrenament 100% funcționale, în toată această perioadă beneficiezi de acces în cluburile incluse în categoria de abonamente Platinum*.

Iar începând cu 1 octombrie, te așteptăm să te bucuri de un plus de confort și de un design de ultimă generație, care vor intensifica experiența ta #BeHealthy oferită de World Class Caro.

 

*Accesul Platinum se acordă exclusiv membrilor cu homebase World Class Caro și presupune accesarea gratuită a serviciilor și facilităților din următoarele cluburi: World Class Downtown, Atlantis şi at The Grand.