Vizitează-ne și descoperă cel mai nou club din rețea: World Class Tomis!

Data postării: 2019-02-14

De acum, World Class îți aduce un nou club de sănătate și fitness mai aproape de tine, în Constanța! World Class Tomis și-a deschis porțile pentru tine și toți cei deciși să înceapă un stil de viață sănătos!

Vizitează-ne și pregătește-te să descoperi un club fresh, modernizat, pregătit să-ți ofere o experiență de sănătate și fitness autentică, marca World Class! Ce găsești aici? Un club întins pe o suprafață generoasă de 1.600 de metri pătrați, un studio de aerobic și unul de cycling, precum și o sală de fitness modernă, dedicată antrenamentelor funcționale, de forță și cardio, dotată cu echipamente de ultima generație de la Technogym, care vă vor spori confortul și starea de bine.

Te așteptăm cu porțile deschise și cu un tur gratuit al clubului, pe care-l poți solicita oricând dorești, de pe 14 până pe 22 februarie.  

Fie că preferi să lucrezi singur în sală, să ai un antrenor personal dedicat ție să mergi la clase de group fitness sau să faci o oră de mișcare în pauza de la birou, în World Class Tomis ai toate opțiunile. Vino și convinge-te și tu!

Tot ce ai de făcut pentru a obține invitația de o zi este să ne faci o vizită (ne găsești în centrul comercial Tomis Mall Constanţa din Strada Ştefan cel Mare nr. 36-40, la etajul 6) și să soliciți la recepția clubului day pass-ul tău*.

În plus, te așteptăm cu servicii și facilități premium:

  • Zonă de fitness: forță și cardio cu echipamente Technogym;  
  • Studio de aerobic;
  • Studio de cycling;
  • Cele mai noi concepte de Group Fitness marca World Class;
  • Peste 30 de clase de group fitness: de la Yoga și Pilates la Interval, TRX sau Zumba;
  • Zonă de antrenament funcțional cu accesorii de functional fitness: TRX, Core Bags, BOSU, mingi medicinale;
  • Pachete speciale de antrenamente personale**.  

 

*Accesul gratuit de o zi se acordă non-membrilor World Class în baza day pass-ului primit la recepția clubului în intervalul 14-22 februarie.

**Aceste servicii se plătesc suplimentar.