Vino să descoperi și să testezi Let’s Go You

Data postării: 2016-02-19

Sâmbătă, 27 februarie, îți punem la dispoziție toate cluburile World Class, pentru ca tu sau prietenii tăi să testați programul Let’s Go You.

Dacă încă nu ai aflat sau nu ai testat noul program World Class, în acest weekend ai ocazia să o faci. Let’s Go You aduce aproape de tine, timp de 8 săptămâni, – fizic, dar și virtual, printr-o aplicație – o echipă întreagă de specialiști (antrenori și nutriționiști). Ei vor avea grijă ca drumul spre o viață mai sănătoasă și echilibrată să fie mai ușor de urmat.
Alege cel mai apropiat club World Class și vino sâmbătă, 27 februarie, să afli mai multe. Ți se vor face măsurători, vei discuta cu un antrenor despre ce schimbări ai nevoie și vei putea testa o parte din programul de antrenament. Iar dacă ai întrebări legate de nutriție, lasă-ne un mesaj la recepție cu datele tale de contact, iar nutriționistul Cristian Mărgărit, cel care îți va crea planul alimentar, îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Intrarea este liberă și nu sunt necesare rezervări. În plus, poți veni împreună cu un prieten. Trebuie doar să vă doriți o schimbare a stilului de viață.