Vino la Salonul Bicicletei, între 25 și 27 martie la ROMEXPO!

Data postării: 2016-03-21

Pentru că odată cu primăvara, se cere să bați străzile sau cărările din natură cu o bicicletă, este momentul să te pui la punct cu tot ce înseamnă pasiunea de ciclist. Între 25 și 27 Martie are loc expoziția națională Salonul Bicicletei, la Romexpo. Evenimentul organizat de Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC – www.aspic.ro) îți aduce aproape toate reprezentanțele mărcilor de biciclete, echipamente și accesorii de profil.

La eveniment, nu numai că poți vedea şi testa cele mai noi și interesante modele de biciclete, dar vei putea participa și la discuții despre performanță în ciclism, probleme de mecanică sau siguranță rutieră. Dacă ești curajos, te poți înscrie la concursuri, iar dacă simți nevoia de adrenalină te așteaptă spectacole de ciclism, acrobație și echilibru, meciuri de Bike Polo și multe altele.

În plus,  îți aruncăm provocarea să pedalezi alături de noi la maratonul de indoor cycling World Class. Dacă te înscrii, participi gratuit la clasele de cycling, susținute de instructorii World Class.

Poți verifica aici programul integral al evenimentului.