Un nou centru de fitness din rețeaua World Class România își deschide porți

Data postării: 2016-09-20

Începând cu 10 octombrie 2016, vei avea un alt club perfect pentru antrenamentele tale: World Class Constanța.

World Class Constanța îți va pune la dispoziție cele mai bune facilități și cei mai buni traineri. Începând cu luna viitoare, vei putea profita de zona special amenajată pentru antrenamentele fitness, te vei bucura de clasele de grup, de piscina semi-olimpică și de sauna uscată.

La cel mai nou club din rețeaua de centre de fitness World Class România, te vei putea bucura de peste 50 de clase susținute de traineri certificați internațional. Clasele de grup includ concepte predate de experții World Class, de la Yoga la Aqua Gym și de la Interval la Cycling, precum și programe dezvoltate de Les Mills, cel mai mare furnizor de programe de fitness din lume și partener principal World Class România. Le poți încerca pe toate atât în studioul de aerobic, cât și în cel de cycling.

Zona de fitness te așteaptă cu cele mai noi echipamente Life Fitness pentru antrenamentele cardio și de forță. Am pregătit pentru tine și o zonă pentru antrenamente functional cu cele mai noi accesorii de fitness: TRX, Bulgarian Bags, Core Bags etc. Iar dacă preferi antrenamentele la piscină  trebuie să încerci piscina noastră semi-olimpică.

Vino și descoperă cel mai nou club World Class România din Constanța!