Testează noile programe de grup – BodyPump by Les Mills & C-Core @ World Class Tomis!

Data postării: 2019-02-25

Începând cu 25 februarie, cele mai populare concepte de antrenament de grup marca World Class și Les Mills vin în clubul tău!

World Class Tomis îți aduce experiența programelor Les Mills mai aproape de tine, cu un nou orar de group fitness, upgradat cu două dintre cele mai populare concepte de antrenamente de grup și 40 de clase în total.

Pregătește-te să te antrenezi mai bine ca niciodată cu BodyPump, la World Class Tomis! Vei descoperi un nou orar de group fitness, upgradat cu două dintre cele mai populare concepte de antrenamente de grup și 40 de clase în total.

Body Pump de la Les Mills, cel mai popular antrenament cu bare din lume, este un program de group fitness ce îți tonifică întreaga musculatură a corpului, cu o coregrafie care se schimbă o dată la 3 luni.

Alege-ți greutățile potrivite condiției tale fizice și pregătește-te să descoperi cu fiecare set de repetări, o nouă dinamică a exercițiilor. Îți garantăm că vei vrea să-ți depășești limitele!

C-Core, un program creat de Julio Papi, în exclusivitate pentru World Class, este una dintre cele mai noi și eficiente modalități de a-ți lucra abdomenul și zona centrală a corpului. Pregătește-te pentru un mix de exerciții intense, ultraeficiente, pentru un ”six-pack” perfect definit.

Vino să te bucuri de beneficiile senzaționale pe care le oferă C-Core: o talie redusă în circumferință, un abdomen definit și un metabolism mai bun!

De luni, îți va fi tot mai uşor să te bucuri de un stil de viaţă sănătos la World Class Tomis!  Descoperă clasele noi în orarul de grup fitness al clubului și rezervă-ți din timp programul preferat!

Orarul de grup fitness poate fi verificat în contul tău de membru.