Save the date: 21 Mai – Cluj Fitness Festival

Data postării: 2017-05-05

Pe 21 mai, pregătește-te să iei parte la cel mai tare fitness show în aer liber, marca World Class România! Cluj Fitness Festival, ediția a doua, te întâmpină cu cei mai cool instructori ai momentului, cele mai noi concepte de fitness, concursuri și premii-surpriză!

Vino pe aleea pietonală dintre Cluj Arena și Sala Polivalentă să te bucuri de o zi întreagă de energie și distracție și mișcare continuă! De dimineața până seara, ai de unde alege: clase de aerobic și cycling în aer liber, challenge-uri care vor testa eroul din tine și boot camp-uri pentru cei mai puternici dintre voi.

Vor fi acolo invitați speciali: Cristina (KIKI) Constantinescu din București, Daniela Cîrlig, Diana Sescu și Viorel Peagu din Timișoara, Ramona Cocuț din Cluj, dar și concursuri cu premii-surpriză!

Mai mult decât atât, la finalul evenimentului ai șansa de a câștiga o bicicletă Pegas! Pentru a participa la tombolă, tot ce trebuie să faci este să te înscrii la fața locului și să participi la cel puțin o clasă de aerobic sau cycling.

 

Consultă programul de festival și vino să vezi cât de simplu și distractiv este să faci mișcare! 

 

 

Scena de group fitness

09:00-09:55 | YOGA*, cu Daniela Cîrlig, Oana Maftei și Darius Moldovan
10.00-10.40 | Step*, cu Tunde Kovacs și Kiki Constantinescu

10.45-11.25  | FUN-ctional cu Paul Herinean, Andreea Someșan, Diana Sescu și Viorel Peagu

11.30-12.15  | Zumba Team, cu Mona Gheorghiu și Ramona Cocuț

12.20-13.00 | Move On Challenge* (trei momente a câte 13 minute fiecare)

    • Body Combat, cu Andrei Krișan și Kiki Constantinescu

    • Dance, cu Tunde Kovacs și Kiki Constantinescu

    • Partner Challenge, cu Lorand Szabo și Antonia Berci, Diana Sescu și Viorel Peagu

 

 

CONCURS!

Dacă ai mulți prieteni care iubesc mișcarea, noi avem un concurs cu premii pentru cea mai numeroasă gașcă de oameni activi!

Trimite un email la stefana.muntean@worldclass.ro cu datele de contact – ale tale și ale grupului tău de prieteni activi, participați împreună la clasele de aerobic din cadrul festivalului, iar la finalul acestora, se va premia grupul cel mai numeros de prieteni, pe baza înscrierilor venite pe adresa de email menționată mai sus.

Premiul I: vouchere cu acces 2 săptămâni, într-un club la alegere, pentru toți participanții și un antrenament de grup cu un antrenor personal;

Premiul II: vouchere cu acces de o săptămână, într-un club la alegere, pentru toți participanții și un antrenament de grup cu un antrenor personal;

Premiul III: vouchere cu acces de o zi, într-un club la alegere, pentru toți participanții și un antrenament de grup cu un antrenor personal;

 

 

Scena de Schwinn Cycling

Clasa A: 12:00 | Low to High cu Horațiu Neamțu                             

Clasa A: 13:00 | Fartlek cu Vasi Demeter                                          

Clasa B: 14:00 | EI cu Răzvan Hinda

Clasa B: 15:00 | Fartlek cu Marius Berbecuț                                                  

Clasa C: 16:00 | HEE cu KIKI Constantinescu                                 

Clasa C: 17:00 | Fartlek Final cu Anda Schofmann                           

 

 

Zona de antrenament funcțional

12:00-12:45 Bootcamp Training, cu Endi Tudor, Leo Vasili, Rareș Onaciu și Robert Pălăcean

12:45-13:30 Army Bootcamp Challenge (traseu cu obstacole)

 

La finalul competiției, primii 3 câștigători vor primi premii.

 

 

Modalități de înscriere:

Pentru clasele de aerobic:

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, pentru Yoga și Step. Locurile se ocupă în ordinea sosirii participanților.

 

Pentru competiția Move On Challenge:

Rezervările se fac începând cu 15 mai, printr-un e-mail trimis la contact@move-on.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email și competiția la care vrei să participi.

 

Pentru clasele de cycling:

Rezervările se fac începând cu 15 mai, printr-un email trimis la paul.herinean@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email și clasa la care vrei să participi.

Poţi opta pentru următoarele variante de rezervare:

A+B+C (full marathon) – 20 de locuri disponibile

A sau B sau C – locurile se rezervă în ordinea sosirii solicitărilor.

Rezervarea ta este validă atunci când primeşti un e-mail în care ţi se confirmă opţiunea aleasă. De asemenea, va exista o listă de așteptare cu maximum 10 persoane. În cazul în care vei fi pus pe această listă, vei primi un e-mail de notificare. Rezervările vor fi închise atunci când toate locurile vor fi ocupate şi listele de aşteptare pline.

Banca Românească răsplătește cel mai intens antrenament la evenimentul organizat de World Class România, Cluj Fitness Festival. Astfel, doi dintre cei mai activi și mai curajoși participanți care se înscriu la toate clasele de la maratonul de cycling au șansa să câștige, prin tragere la sorți, două echipamente complete de cycling.
Pentru Bootcamp Challenge:

Înscrierile se fac începând cu 15 mai, printr-un email trimis la paul.herinean@worldclass.ro, în care să menționezi, numele, prenumele, adresa de email și antrenamentul la care vrei să participi. Locuri disponibile: 30 de participanți. Locurile se rezervă în ordinea sosirii solicitărilor.

De asemenea, va exista o listă de așteptare cu maximum 10 persoane. În cazul în care vei fi pus pe această listă, vei primi un e-mail de notificare. Rezervările vor fi închise atunci când toate locurile vor fi ocupate şi listele de aşteptare pline.

Premiile pentru locurile 1, 2 și 3 sunt oferite de Hervis Sports.

 

Parteneri ai evenimentului