Sărbătorește Valentine’s Day @ World Class

Data postării: 2017-02-07

Vino marți, 14 februarie, să trăiești o experiență care îți va ridica pulsul. Evaluări corporale, clase cu tematică, antrenamente în doi și multe premii – la Valentine’s Day Open Doors te vei convinge că inimile bat mai tare la World Class.

 

Fie că faci sau nu sport, ia pe cineva drag cu tine, alegeți un club World Class din apropierea voastră și haideți să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților cu multă mișcare și voie bună. Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei*.

 

Dacă vă plac orele de group fitness, atunci verificați orarul de group fitness și alegeți clasa perfectă pentru voi.

Însă dacă vreți o experiență intensă și distracție pe măsură, atunci nu trebuie să ratați nici antrenamentele din sală, între 17:00 și 20:00, create special de antrenorii personali pentru Valentine’s Day.

În același interval orar puteți beneficia și de evaluări corporale. Echipa noastră de specialiști te așteaptă cu analize detaliate și sfaturi care te vor ajuta să-ți transformi stilul de viață.

 

Concursurile și premiile nu lipsesc.

Îți poți aduce și jumătatea sau…o poți găsi la World Class!

 

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului unde vrei să te antrenezi, dacă nu ești client World Class.

Pentru antrenamentele din sală și pentru evaluări, rezervările se fac la recepția clubului.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).

 

*Intrarea este liberă în toate cluburile World Class, cu excepția W Charles de Gaulle și W Le Club.