Premiile Corporate 2013 – Prima ediţie

Data postării: 2014-01-20

Pentru prima oară în cei 13 ani de existenţă pe piaţa din România, World Class a creat un eveniment în care companiile vor fi recompensate pentru grija pe care o au pentru angajaţii lor.

70 de companii îi ajută pe cei peste 12 000 de angajaţi să ducă un stil de viaţă sănătos şi să se antreneze într-unul din cele 10 cluburi World Class. Aşa cum ştim cu toţii, leadership-ul nu se măsoară doar în cifre, ci şi în calitatea angajaţilor unei companii.

În plus, tot mai multe studii arată că o companie cu angajaţi activi are mai puţine zile de concediu medical, o atmosferă de lucru mai bună, o motivaţie crescută, o mai bună concentrare şi productivitate a angajaţilor şi nu în ultimul rând, mai multe feţe vesele la birou.

Pentru a ne arăta susţinerea faţă de această iniţiativă şi pentru a-i recompensa pe cei implicaţi în promovarea unui stil de viaţă sănătos, World Class a creat un eveniment special pentru clienţii săi corporate. În consecinţă, 4 companii au obţinut următoarele premii:

  • Cea mai entuziastă companie a anului: Radio România
  • Cel mai mare partener corporate al anului: HP România
  • Cea mai activă companie a anului: Raiffeisen Bank
  • Cea mai loială companie – în cei 11 ani de colaborare: Orange România

Cheia succesului acestor companii, lideri pe segmentul lor de piaţă, este mediul pe care l-au creat angajaţilor lor şi în special posibilitatea pe care au oferit-o acestora de a se antrena în cele mai bune centre de fitness din România.

Despre World Class

Cu o prezenţă de peste 13 ani pe piaţa din România şi cu 10 cluburi în 3 oraşe, World Class este o companie internaţională care ajută oamenii să-şi îmbunătăţească viaţa în fiecare zi. Ca şi companie şi partener de sănătate, rolul World Class este de a ajuta alte companii să obţină rezultate mai bune. World Class a realizat acest lucru prin îndeplinirea ţelului de a-şi aduce membrii să se antreneze mai des. În plus, World Class oferă acestora cluburi moderne, cu cele mai bune echipamente, programe şi servicii şi mai presus de toate, un loc în care antrenamentul este o plăcere.

Laurent Charlier
World Class Corporate departement
Dec 2013