Open House @World Class Ploiești

Data postării: 2016-12-14

L-am renovat, l-am upgradat, am adăugat noi servicii și facilități pentru ca tu să te bucuri de cele mai performante antrenamente. E rândul tău să le testezi!

Pe 20 decembrie, vino alături de prietenii tăi să descoperi și să testezi gratuit noile servicii și echipamente Technogym din World Class Ploiești. Vei avea ocazia să vezi ce înseamnă să-ți provoci anduranța, alături de invitați speciali: echipa Petrolul Ploiești și doi dintre antrenorii de top World Class – Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager și Alex Mureșanu, care te așteaptă la teste și demonstrații de antrenamente în cea mai nouă zonă de functional training.

De asemenea, vei avea la dispoziție o echipă dedicată de antrenori personali, alături de care vei putea testa noile facilități ale clubului.

Te așteaptă tombola cu premii și multe alte surprize!

Verifică programul claselor și vino să iei parte la antrenamente incendiare!

În studioul de aerobic:

9:00 Rebound cu Adriana Rădulescu
18:30 Metabolic Workout cu Alex Mureșanu
19:30 C Core cu Alex Mureșanu

În studioul de cycling:

10:00 Cycling cu Adriana Rădulescu
19:00 Cycling cu Radu Gulie

În zona de functional training:

18:00 Heroes cu Horațiu Dumitrescu și Tiberiu Moise

Rezervările pentru clase se fac începând de duminică, 18 decembrie, ora 19:00, la recepția clubului, online, sau telefonic: 0743 434 353/0754 227 454.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).