Open House @ World Class Lujerului

Data postării: 2018-07-20

Vrei să faci pasul decisiv către stilul de viață #BeHealthy și nu știi de unde să începi? Vino luni, 23 iulie, să te bucuri de Monday Motivation și să începi săptămâna în forță la World Clas Lujerului!

Ți-am pregătit o zi doar pentru tine și obiectivele tale de sănătate și un program care te va ajuta să ți le îndeplinești! Te așteptăm cu:

  • Evaluări corporale cu Tanita Body Analyzer;
  • Clase de group fitness;
  • Sesiuni de antrenamente cu antrenori personali;
  • Concurs cu premii pentru locurile 1, 2 și 3 (băieți și fete), de la ora 19:00;
  • Multă energie, distracție și muzică bună.

 

Intrarea este liberă pe tot parcursul zilei.

Lasă-te provocat de echipa de antrenori personali de la World Class Lujerului și înscrie-te la recepția clubului la concursul cu probe pregătit de ei! Banda mecanică de alergare SkillMill, Row Machine sau Plank sunt doar câteva dintre probele care-ți vor testa rezistența și care îți pot aduce premii-surpriză!

Începe în forță o săptămână plină de energie, bucură-te de antrenamente, distrează-te și, cel mai important, trăiește din plin stilul de viață #BeHealthy!

 

Rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești membru World Class.

Pentru concursul de probe cu antrenori personali, înscrierile se fac la recepția clubului. Număr maxim de participanți: 10 fete și 10 băieți.

Poți aduce gratuit unul sau mai mulți invitați, caz în care va trebui să le faci și lor rezervare la recepția clubului și să le lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).