Noi echipamente Technogym pentru mai multă performanță

Data postării: 2016-07-18

Luna iulie aduce pentru World Class Downtown o transformare completă a zonei de fitness prin introducerea celor mai performante echipamente marca Technogym. În perioada 22 – 24 iulie, zona de fitness va fi închisă pentru a fi dotată cu echipamente din linia Excite şi Selection Pro, de la Technogym, lansată în luna aprilie a acestui an.

Tehnologia de ultimă generație folosită în dezvoltarea aparatelor de fitness Technogym te va provoca să îți lucrezi întregul corp la potențial maxim și îți va oferi siguranță și confort, varietate și eficiență.

Aparatele cardio din linia Excite şi cele de forţă din linia Selection Pro sunt recunoscute la nivel internațional pentru tehnologia inovatoare, designul modern și o varietate de funcții.

Echipamentele includ aparate pentru exerciții cardio, de forță și rezistență, care monitorizează îndeaproape evoluția antrenamentelor tale. Prin intermediul noilor parametri de măsurare și al ultimelor tehnologii în materie de software, Technogym asigură o utilizare simplificată și o experiență superioară pe tot parcursul antrenamentelor tale.