Marea lansare Bag Boxing @ World Class Constanța

Data postării: 2017-04-26

Din 12 mai, la World Class Constanța, ai o nouă modalitate de a-ți pune întreaga musculatură în mișcare și de a elimina stresul, cu Bag Boxing, unul dintre cele mai eficiente și distractive antrenamente cardio.

Mai mult decât atât, în weekendul 12-13 mai, World Class Constanța ți-a pregătit un program special de antrenamente incendiare, alături de invitați speciali: Cristina (Kiki) Constantinescu – Instructor Les Mills și Peter Ambjörn – General Group Fitness Manager World Class Romania&Serbia.

Alături de ei, vei avea ocazia să înveți cele mai eficiente mișcări și kick-uri de Bag Boxing – cel mai cool antrenament cardio care elimină stresul, destinde psihicul și tonifică întreaga musculatură a corpului. Bag boxingul este un stil de freestyle combat, în care execuți lovituri scurte și intense cu pumnii și picioarele într-un sac de box, pe ritmuri antrenante de muzică electro sau hip-hop.

Antrenează-ți apoi flexibilitatea corpului la Power Yoga, un stil de yoga mai dinamic și mai viguros, care-ți va solicita mobilitatea și puterea de concentrare, în timp ce-ți întărește musculatura corpului.

Verifică mai jos programul, alege-ți clasa sau clasele preferate și vino să te bucuri de antrenamente dinamice, muzică electrizantă și o atmosferă pe măsură!

 

Vineri, 12 mai

18:00 Body Pump, cu Adriana Moiseiu și Claudia Gugu

18:30 Fartlek, cu Rubens Schweitzer

19:05 Bag Boxing, cu KIKI și Paul Găman

20:10 Power Yoga, cu Peter Ambjörn

 

Sâmbătă, 13 mai

9:00 Aqua, cu Adriana Moiseiu

10:00 Power Yoga, cu Peter Ambjörn

11:05 Bag Boxing, cu KIKI și Adriana Moiseiu

11:30 HEE, cu Rubens Schweitzer

12:10 Zumba, cu Starlin Belen

 

În mod obișnuit, rezervările pentru clase se fac online, cu cel mult 26 de ore înainte de începerea fiecărei clase sau la recepția clubului, dacă nu ești client World Class.
Însă acum, pentru că ai de planificat un weekend plin de energie, ai posibilitatea de a-ți face rezervare pentru aceste clase cu 52 de ore în avans.

Poți aduce gratuit un invitat, caz în care va trebui să îi faci și lui rezervare la recepția clubului și să îi lași datele (nume, adresă de e-mail, număr de telefon).